Új hozzászólás Aktív témák

  • Kam1kaze

    tag

    válasz Geth #68955 üzenetére

    1.) Erősítőre van rákötve a gép, sima sztereóként RCA-val. Hangkártya driver-nél egyben lehet kiválasztani a 2/2.1-et (amire be is van állítva), de a beállításoknál sztereóra van beállítva. Térbeli hangzás is ki van kapcsolva.
    Előző hangkártya Sound Blaster Live!, mostani Sound Blaster Audigy Rx (de az integráltnál is ugyan ezt csinálta, meg az ismerősöm Windows 7-én is).

    Ezek szerint, csak úgy lehet megoldani, hogy a Hangerőkeverő-nél lejjebb veszek mindent 80%-ra, kivéve a böngészőjét. Windows miatt lehet ez, mert XP-vel tökéletes volt, egyenlő volt a hangerő. Amennyit előrelép a Windows az újabb kiadásokkal, majdnem annyit hátra is. Nem lennék kötve a 10-hez processzor (Kaby Lake) miatt, akkor szerintem elkerülném.

    2.) Akkor passz. Majd úgy is újra akarom rakni a Windows-t, csak mindig valamilyen probléma jön elő, amire kereshetem a megoldásokat.

    3.) Igen, az. Régóta használom, nem akarok váltani. Lehet összeesküvés elmélet, de több helyen is olvastam anno, hogy azért is hagyták abba a fejlesztést, mert túl biztonságos volt és a többi hasonló programot, könnyebb feltörni. Ebből is a TrueCrypt 7.1a-t ajánlott használni és nem a legutolsó 7.2-őt (állítólag).

    Köszönöm az ötleteket. :)

Új hozzászólás Aktív témák