Új hozzászólás Aktív témák

  • pmheros

    senior tag

    válasz King Unique #60980 üzenetére

    Üdv!

    Egy barátom Sony Vaio VGN-N19VP/B laposán (win10 Home x86) lefutott egy nagyobb win frissítés, szinte az összes driverjét le is frissítette, azóta azon eszközök egyike sem működik (wifi, lan, kártyaolvasó stb..) Most akarom újra húzni a windows -t, de nem szeretném hogy újra ráfrissítsen a telepítő hibátlan működő drivereire az update ! Keresővel meg is találtam a hogyant leíró hozzászólásokat, de különbségre leltem a saját rendszeremen (win10 x64 pro 1703 build 15063.540) próbakor, ezért kérdeznék.

    A regedites módszerrel létrehoztam a ExcludeWUDriversInQualityUpdate értéket a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows útvonalon. Majd kellett volna DriverSearching kulcsot a leírás szerint ugyanerre az útvonalra, ami viszont nekem már létezett. Ide létre is hoztam a SearchOrderConfig DWORD -öt a kívánt 0 értékkel. Elvileg ennyivel meg is lenne az egész, de....

    Nekem van mellette egy ilyenem: DriverUpdateWizardWuSearchEnabled DWORD aminek az értéke '1' ! Erről nem regélnek. Átállítsam '0' -ra ezt is ?

    Üdv.: pmheros

    nem vagyok tökéletes

Új hozzászólás Aktív témák