Új hozzászólás Aktív témák

  • Courage_7

    aktív tag

    Sziasztok!

    Adott egy Asus X550LB laptop tisztán telepített Win 10 x64 Proval.
    A gondom az, hogy gyakran előfordul, hogy amikor le akarom állítani a gépet, látszólag meg is teszi, de a ledjei égve maradnak a képernyő elsötétülése után is (vártam hosszú perceket, akkor sem változik a helyzet), a gép tehát bekapcsolva marad, és csak a főkapcsoló hosszú nyomva tartásával tudom teljesen kikapcsolni. (és ez a helyzet úgy is, ha a gyors rendszerindítást kikapcsolom a vezérlőpultban)
    Továbbá ha otthagyom a gépet egymagában, és később visszaülnék elé, nem akar visszakapcsolni a kijelző. (nem áll alvómódra, átállítottam, hogy csak hosszabb idő után tegye meg ezt) Tehát itt is csak a főkapcsolós ki-bekapcs segít.
    Rendszergazdai cmd-ben futtattam egy sfc /scannow-ot, de a művelet végén kiírja, hogy bár talált hibát, javítani nem tudja őket.

    Mi lehet a gond, hogy tudnám orvosolni? Ezen kívül nincs számomra orbitális hibája a masinának, bár néha szereti nonstop maxon pörgetni a ventillátort ok nélkül, de van, hogy a dedikált vga sem akar működni, az eszközkezelőben is hibásnak hiszi a gép (ahol egyébként sehol sincs hiba, a driverek telepítve vannak). Ez utóbbi problémák azonban egy akksi ki-berakással megoldódnak.

    specifikációk:
    i7-4500U
    8 GB RAM
    NVIDIA GeForce GT 740M
    1 TB HDD

    Köszönöm előre is a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák