Új hozzászólás Aktív témák

  • #78032384

    törölt tag

    Mostanában érdekességek: be van állítva ha magára hagyom a gépet egy idő után legyen slide show. Régebben működött, mostanában nincs hozzá kedve.
    A napokban kétszer is volt gépelés közben hirtelen elsötétül a monitor és kidob a lock screenre. Mindegy talán elmúlik amilyen hirtelen jött.

    Viszont megjelenés óta idegesítő az MS logika: ahogy az appok frissülnek a háttérben, a start menüben csak annyit közöl "new". De micsoda new? :) És miért nem történik semmi ha rákattintok?
    És egyébként miért nem az action centre értesítések közt közli frissült XY app ha már van külön értesítési központ? Na jó talán a Store nézzük. Downloads and updates hát itt semmi ugye túl logikus lenne. My library na itt már látni egy listát dátumokkal, a Twitter frissült. Hihetetlen design. :C

    És action centre ikon a tálcán: bármelyik rendszer ikon hangerő, onedrive rendesen az ikon felett írja ki a nevét ha odaviszem az egeret. Az action centre ikonja nem, közvetlenül ott írja ki "új értesítések" eltakarva az ikont. Így kétszer kell kattintani, az első tünteti el a hover feliratot, gyorsan a második hozza be amit akartam. Idegesítő bug és nem hiszem el két éve nem tűnt fel nekik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák