Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz King Unique #35749 üzenetére

    Én például nem bírom megszok, hogy rossz ránézni, bántja a szememet az Edge betűmegjelítése. Tudom sokakat nem zavar, de nálam pl. FullHD 23"-on látszik, hogy ragyás a betűk széle. Igazság az, hogy nem csak az Edge, hanem minden microsoft termék az elmúlt pár évben ilyen. Office2013 például. Bántja a szememet, hogy a megjelenítési minőség alulról súrulja a z éppen kifogyó tintás 7 tűs mátrixnyomtatókat.
    Másik, hogy nyomokban érintőképernőre optimalizált dolgokat tartalmaz. Az egyik ilyen dolog a popup menü. Érintős könryezetben, pl. táblagépen teljesen rendben van az, hogy egy megjelenő popupot úgy zárok be, hogy mellényomok. Ilyenkor csak a popup záródik be, de más nem történik. De ez egy egeres környezetben nem megszokott. Tudom, sokan ezt sem veszik észre, de ha IE-ben van egy jobbegérre feljövő menü, és én ehlyezett egérrel a címsorra kattintok, akkor beugrik a címsorba, és írhatom, amit akarok.
    Edge-el viszont csak annyi történik, hogy a fentebb leírt, működiés fut le, apopup vbezáródik, de nem megy a címsorba. Mégegyet kell kattintani, amit ráadásul még tud azzal néha tetézni, hogy az ilyen másdoik kattintást nem veszi észre (vagy az egér, vagy a driver, vagy maga a windows), csak, ha arrébb húzom az egeret.
    Egyikbe se pusztulok bele, ha így működik, de amíg van olvashatóbb, és kényelmesebb, addíg azt fogom használni, nem pedig a ragyás vackot.

Új hozzászólás Aktív témák