Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz lck #30538 üzenetére

    Szia, és még Misi-67gyurc, valamint Salein!

    Nálam két hete történt meg a nagy W Store kiürülés, ami azt eredményezte, hogy az Áruház ikon eltűnt, a helye ott volt, de ha kattintottam, csak egy pillanatra felugrott egy üres ablak. Korábban itt is jeleztem, és kértem segítséget, hogy ez mitől lehet. És a Start menüben az alkalmazások @ jellel kezdődtek, a nevük "eltűnt". Eredeti W10 van a gépemen, és hirtelen felindulásból reinstall, amúgy is lett új VGA, és duplájára nőtt a memória. Aztán tegnap este bátorkodtam elindítani a Wise-t, és utána ismét ugyanaz történt, mint két hete.
    Rutinos róka lévén, már volt restore pontom, és a teljes rendszerről is van backup, így 15 perc után minden rendben volt. De a Wise-t töröltem, pedig hosszú évekig használtam, minden gond nélkül!

    De a legrosszabb, hogy még mindig nem jöttem rá, miért csinálja. Vagy a Win verzió teszi? Nem tudom... Nekem W10 Pro N van. Ennyi a biztos, és hogy amúgy már semmi probléma, de a neten tele volt ezzel a problémával sok-sok angol nyelvű fórum.

    Programok: hát pedig az egyik a CCleaner :), a másik meg a puritán RegCleaner, a finn Jouni Vuorio-tól. :K

    Misi-67gyurc: hát akkor gáz van, itt van pár tipp, ebben a hsz-ben: w store és más Ha nem jön be, reinstall, aztán rendszeresen restore point készítése, vagy mellette még backup is.

    [ Szerkesztve ]

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák