Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz vlevi #2933 üzenetére

    Nálam stabilitási gond eddig nincs(kopp-kopp). 2 játékot próbáltam, eddig mennek, bár az elsőnél az első 2 indítás után a játékban nem volt billentyűzetem. Azóta jó.

    A start menü nálam is bugzik, be van kapcsolva, hogy legyen keresősáv, de nincs. Az értesítéseknél ha rákattintok egyre, vagy nem történik semmi, vagy felvillan a tálcán az adott program, de meg nem nyílik, vagy -ritka esetben- úgy működik, ahogy kellene. Van, mikor a csempére kattintva se nyitja meg, csak odateszi a tálcára.
    Ha jön egy mail, a csempén jelzi, de ha elolvastam, akkor is ott marad, ugyan ez a skype üzeneteknél. Még most is egy tegnapit jelez, pedig restart is volt azóta. Meg ehhez hasonló apróságok. Sokat még nem nyüstöltem, de ezek amik így kapásból előjöttek..

    Egyébként tablet módhoz a 8 jobb volt. Ez a kiterjesztett start menü a tálcával rohadtul nem "tabletes". A task váltás jól meg lett oldva jobbról húzva, de pl a többi gesztusvezérlést kár volt kivenni. Zavaró az is, hogy tabletként használva is ott a tálca rajta az összes program, azt sem tudom, hogy X-el bezárja-e a metro appokat, vagy sem, tablet módban be sem lehet zárni normálisan(erre a lefelé dobó gesztus tök jó volt, most az sincs).

    Szóval nyugodtan lehet kövezni, de engem egyelőre nem vett meg. Látom az irányt, nem rossz, de jelen állapotban nem is jó szerintem, és most itt nem a hibák miatt mondom, elvégre csak TP, hanem a "design" és működés szempontjából.

    Azt meg hagyjuk is, hogy a skálázás még mindig szar..

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák