Új hozzászólás Aktív témák

  • vm93hun

    aktív tag

    Feltettem én is, de ez a Build eléggé elhamarkodottra sikerült (a lent leírtak kizárólag a magánvéleményemet tükrözik).

    -Mappa ikonok valami hányinger
    -Ha már ennyire hangoztatták a Spartan-t akkor illett volna belerakni (félkész rendszerhez félkész böngésző, nagy bajunk nem lehetett volna belőle)
    -Az új Store-ra ha azt mondom, hogy visszalépés, akkor még dicsértem is. A vásárlási előzményeimet az appon belül nem tudom megnézni, és az alkalmazásokhoz sem tudok frissítéseket keresni. Hamburger-menü meg pont ehhez nincsen :U Ez még hagyján, de még a dizájn megtervezését sem gondolták át. Tele van vízszintesen görgethető szalagokkal, amikben javaslatok vannak. Ha elkezdek görgetni, és a kurzor odaér az egyik ilyenhez, akkor azt fogja görgetni és nem megy lejjebb.
    -A OneDrive maradt az eddigi, DE! A képnézegetőből már a legújabb verzió van fent így az anélkül is kiolvassa a képeket a felhőből, hogy leszinkronizálnám őket. Ez már egy jó pont. Zene meg Videolejátszónak kell még ugyanezt tudnia.
    A Tálca naptárja maradt az az ótvaros Vista szerű valami, pedig a 9901-ben már a modernizált volt [link]. Registry-ben való matatással elő lehet hozni, de ettől én tartózkodnék.
    -Windows Update-ben nem tudom beállítani a frissítések módját (értesítsen, de én döntsem el, hogy letöltsem)
    -Sajátgép ikon NoComment kategória (előttem linkelt képen látszik is)

    Szerk:
    -Levelező alkalmazás továbbra sem értesít

    [ Szerkesztve ]

    Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.

Új hozzászólás Aktív témák