Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    Jó lenne a rendszer, de ennyi buggal nehéz használni. Nem csak notebookosok vannak szarban, és nem csak driver hiba van itt. A hangkártya hibák és a VGA kártya hibák, a szarul futó játékok talán driver hibák, na de egy egér kezelése nem megy 2015-ben, az azért gáz. Van sok látványos ablakkezelési hiba, semmit mondó hibaüzenetek napi szinten, a alvás és hibernálás is sokaknak nem jó, sokaknak szar az egérkezelés, már nem reagáló billentyűre is van példa. 100% CPU, RAM, és HDD terheltség, kinek melyik jut, ez teljesen véletlenszerű. Összeakad ez minden féle vírusirtóval, és minden féle programmal. Az appok bugosak, az Edge félig sincs kész.
    Az egész egyszerűen nincs felkészítve a használatra, nem szabadott volna kiadni, inkább bejelenteni, hogy késik, mert még reszelni kell.
    Az a szerencséjük, hogy van ez a frissítési lehetőség. Ha ezek az emberek mind most vettek volna többnyire dobozost, már lehet, hogy egy kisebb hadsereg lenne az MS székháza előtt.

    Lehet, hogy van pár konfig variáció és pár notebook amin még egy hiba kattintok semmi nem nyillik meg hiba sem jön elő, de akkor marha nehéz lesz ezt mindenkinél működésre bírni, mert lehet bogarászni, hogy egyeseknek miért megy hibamentesen, másoknak miért döglődik napi szinten. Már rég nem 4 frissítésnek kellene lennie, eddig senki nem jelezte, hogy megszűnt volna valamelyik hibajelenség. Ennek nagyon neki kell feküdni, ma ráférne egy SP1.

    Csak nehogy elkészüljön a Win10-hez is ez a kép:

    Lehet, hogy túl magasra tették a lécet, hogy a 8-as után olyat kell produkálni, ami a 7-est is leveri, és tudták, hogy mindenki azt várja, hogy minden második sikerül jól, így a 10-esnek jónak kell lennie.

Új hozzászólás Aktív témák