Új hozzászólás Aktív témák

  • movax

    őstag

    Na végre történik valami misztikus rendellenesség az én rendszeremen is. :)
    Egy napja a wireless egér elkezdte felébreszteni az alvó gépet. Természetesen rögtön nézem a Device managerben a beállítást, nincs bekapcsolva az energiagazdálkodásnál a gépélesztési opció. Az energiasémánál sincs bekapcsolva a Sleep alatt. Ezek egyébként mindig ki vannak kapcsolva nálam.
    Nézem a powercfg -lastwake kimenetét: a vétkes az Intel USB 3.0 eXtensible Host Controller. :) Sehol egy szál hibaüzenet, tulajdonságok fülön minden rendben, driver update nem volt mostanában, win update sem volt a napokban. Azért unistall neki, restart, semmi változás. Átdugom az egér bizbaszát a másik portba, ugyanaz.
    Szóval ez, úgy tűnik, hogy csak úgy jött.

    És akkor a megoldás:
    A megoldás az volt, hogy a Device managerben az egér energiagazdálkodás fülén tulajdonképpen aktív volt a rendszerébresztési opció (nem tudom, mi aktiválta), DE A PIPA NEM VOLT LÁTHATÓ A KIS NÉGYZETBEN. :D :D Csak az USB controller újrainstallja UTÁN lett látható a pipa, amit aztán simán ki lehetett venni és most minden rendben. Úgyhogy ne becsüljük le kis windóvzainkat, tudnak meglepetéssel szolgálni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák