Új hozzászólás Aktív témák

  • Hegyirabló

    veterán

    válasz King Unique #123621 üzenetére

    Azért most reagáltam erre a két héttel ezelőtti esetre, mert most lett a dolog akut nálam, erre azért nem lett volna nehéz rájönni. Nem is teljesen értem ezt a megjegyzést, kizárja a fórum szabályzata, hogy bármennyivel korábbi dologra reagáljak?!?

    Csak az az érdekes, hogy mostanában folllllyton az van, hogy valami, valakinél, Windows 10-ben nem jó. Születik is erről nap mint nap számtalan cikk, hogy az aktuális - javításnak szánt - frissítés mit ront el, vagy tesz még rosszabbá. Lehet, hogy ezeknek a cikkeknek az eredeti szerzői nem értenek annyira hozzá, mint Te... de az is lehet, hogy jobban értenek hozzá.

    Sok hiba volt mostanában nekem is, és volt olyan, amire el is ismertem, hogy valószínűleg én rontottam el. A képnézegető esete az pont nem ilyen.

    Azt meg egyszerűen sosem értettem, hogy miért példálózik akárki azzal, hogy x más embernél hogyan megy valami. Én azt hót módon lekakilom, hogy másnál hogyan működik, ha nálam nem megy rendesen, és kizártam a felhasználói hibát. Lehet, hogy ez önzőnek tűnik, de a világ már csak ilyen. Nekem volt olyan hibám (igaz, nem Windowsal, hanem iOS-el), hogy az egész világon kizárólag engem érintett a hiba, pedig annak is százmilliós tábora van. Roppant módon nem vigasztalt, hogy a több száz milliónak működött rendesen, ha nekem nem működik. Meghal a tehenem, gazdagabb leszek, ha a szomszédé is meghal? Vagy jobban fogom érezni magamat? Lehet, hogy van olyan, aki ettől jobban érezné magát, de az nem én vagyok. Összegezve, engem csak az érdekel, hogy nálam jól menjen, mindamellett, hogy átérzem a bosszúságát vagy csalódottságát annak is, akinél szintén hibák vannak.

    (#123623) csicso82 Persze, eddig nem zavarta meg. Csak jött egy újabb Windows frissítőcsomag, és pont akkor hirtelen megzavarta.

    [ Szerkesztve ]

    Aquila non captat muscas.

Új hozzászólás Aktív témák