Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz belfike #122279 üzenetére

    Nem másik gépen, másik Windowson kell formázni, törölni a célmeghajtót, hanem a Windows 10 telepítőjével a telepítésnél, nem tudom honnan veszik egyesek az előbbit. Illetve formázni, particionálni nem kell, csak törölni, majd megadni a szabad terület telepítési célnak és mehet a tovább.
    Ha az MCT-vel kreált 2004-es telepítési adathordozó is elakadt a bootolásnál, akkor nem feltétlen az ISO/kiírás lesz a gond, lehet egyéb is. Ha csatlakoztatva van USB-s, vagy egyéb tárolóeszköz, akkor azt lehetőleg el kellene távolítani a telepítés idejére. Meg újra ellenőrizni a BIOS bootolási beállításait, hogy biztosan megfelelőek-e. + Kiróbálni úgy is, hogy a pendrive másik USB-porthoz van csatlakoztatva, akár USB 2.0-hoz is, ha eddig USB 3.X-hez volt.
    A fájlkezelős másolás módszere meg önmagában nem feltétlen lesz elég legacy/CSM bootoláshoz, telepítéshez, rendszerint aktívvá is kell tenni a pendrive-on lévő partíciót, amit pl. az MCT és a Rufus automatikusan megcsinál.

    Ha nem megy a 2004-es verzió telepítése, az előbbiek alkalmazása + szükség esetén a BIOS frissítése után sem, akkor próbáld pl. a 1909-eset, ami letölthető a TechBench és MWOIDT forrásokból. Ha ez felmegy, akkor az utána upgrade-elhető 2004-re.

    "DVD-t nem próbáltam mert nem tudom kiírni a lemez ."

    Windows telepítés DVD-ről
    Az MCT letöltött 64 bites ESD ISO meg ráfér egy DVD5 lemezre, + van a kiíráshoz beépített eszköz a Windows 10-ben, szóval az sem lehet gond.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák