Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz dethroner #103830 üzenetére

    Akkor nyilván mégiscsak látja a Windows 10, ha egyáltalán nem jelenne meg a lemezkezelőben sem, akkor lehetne az ellenkezőjét kijelenteni.

    Ha nem lefoglalt, akkor az azt jelenti, hogy nincsen rajta partíció, valamint ha az inicializálás lehetőség is aktív, akkor egyben inicializálatlan is. Nem lehet, hogy telepítés előtt / közben véletlenül törölted? Ha igen, akkor az magyarázná a mostani állapotot, meg azt is, hogy a telepítő miért látta üresnek, szabad területnek. Ha nem, akkor a fizikai csatlakozás rendben van SATA-n, másik porton, másik kábellel próbálva is ez a helyzet? Tartós ez az állapot, a Windows újraindítása után is fennáll?

    Ha az utóbbiak rendben vannak, nem törölted, ellenben továbbra is tartósan fennáll a probléma, akkor az szívás. Mármint ha vannak a HDD-n fontos adatok és azok kellenek is. Ez esetben ne csinálj vele semmit, ne inicializáld, ne formázd! Ilyenkor rá kell engedni egy adatmentő programot, majd azzal másik fizikai meghajtóra lementeni a tartalmát. Ha az kész, akkor visszaellenőrizni, ami ha oké, akkor mehet az eredeti HDD újraparticionálása, majd a fájlok visszamásolása rá. De ha van rá lehetőség, akkor előtte esetleg másik gépen, másik operációs rendszerrel is rá lehetne nézni, hátha ott megjelenik eredeti, particionált állapotában. Viszont ha mégis törölve lett, akkor nyilván nem fog máshol sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák