Új hozzászólás Aktív témák

  • togvau

    senior tag

    válasz zolee001 #102558 üzenetére

    Az hogy elfogyott a memória az egy dolog. Bezáródott a játék. De a GUI összeakad önmagával, és nem lehet leokézni a vindózós hibaüzenetet, és mivel azt egy modális ablaknak állították be (kizárólagos üzenet, azt kell leokézni hogy bármi mást csinálhass) a nem túl éles eszű microsoft programozók, mást se lehet csinálni.

    A játéknak akkor már rég vége. Linuxon pedig sok sok éve megvan erre a megoldás, hogy egyrészt ott van grafikus felület nélküli igazi konzol, másrészt billentyűkombináció a teljes grafikus alrendszer újraindítására. Ebben a "kiváló" rendszerben viszont nem lehet ilyet csinálni.

    Egyik probléma hogy összeakad önmagával a grafikus felület, de a nagyobb az, hogy ezzel semmit sem lehet csinálni. És ez huszon éve változatlan ezek szerint.

    Miért szídnám a játék gyártóját? Több memória kell a játéknak, van ilyen, hiszen maga a rendszer bepuszilja a memória felét, mert csak.
    De az, hogy egy grafikus mód váltást nem tud lekezelni 2019-ben sem a vindóz, az kritikán aluli. Még a vista idejében azt hittem a teljes grafikus felület 3D-sítésével ez a gond megszűnik, de nem. Ugyan úgy van ma is, mint a win 95-ben... Persze nyilván kb minden játékfejlesztő hülye, és nem a rendszerrel van gond...

    [ Szerkesztve ]

    hitler, sztálin, micro usb

Új hozzászólás Aktív témák