Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Geth #101915 üzenetére

    Win8-nál is azt hitték Redmondban az ember már megszokta a semmiből előhúzást a telefonokról, tabletekről aztán a nép mégse szerette számítógépen a charmbar gesztust és egyebeket. (ha jól emlékszem egérmutató jobb felső sarok és lehúzásra úszott be, a WIN+C érthetőbb volt normál desktopon)

    Érdekes ilyen drasztikusba belevágtak simán, viszont a dupla katt alapértelmezést meghagyták. Pedig már a nagymamák is megszokták az internet miatt egy kattintásra is történik valami, nekem első dolgom tiszta telepítés után az egy katt módszert beállítani és lehet választani a kijelölés hover vagy checkbox legyen. Öregeknél bírom a dupla katt félresikerül naaa még rányom egy ra-ta-ta-ta sorozatot szegény egér egy FPS meccsen nem szenved ennyit, aztán csak sikerül szerencsétlen Firefoxnak négy példányban elindulni. :D

    Az miért van ha több háttérkép van beállítva váltakozva óránként, néha szépen átmenetesen animációval vált ahogy kell, néha pedig hirtelen kellemetlenül durr villogva? (azonkívül az UI és animációk kikupálása ilyen tempóval majd csak a 2903 verzióra lesz rangsorolva)

Új hozzászólás Aktív témák