Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Geth #101081 üzenetére

    Talán MS jelezze gépházban valójában mi is van.

    Nem lockolta. "Vadiúj laptop örülés, bekapcsolja elfordul tábla felé"

    Tudod amíg forog bootnál a Win karika, elfordult két percre. Mindegy, hagyjuk. Kocka fejjel nehéz user eseteket megérteni.

    (#101074) Szmörre: szoktam nézni a JenTwittert és a win10 subredditet, örülök amikor javítás van és idén több dologban beadták a derekukat, pl. a WU már nem olyan makacs. A probléma az régen rossz feedbacket kell adni magától értetődő dolgokról. Példa: 1809-nél az új Snip & Sketch app volt az egyik új feature, viszont nem tudott ablakot vágni mint a régi Snipping Tool. Ez nálam igénytelenség, aztán panaszok után 1903-ra pótolták az elmaradást büszkén hogy ők mennyire figyelnek a véleményekre. Pincér most már hoz a vendégnek kanalat is a leveshez. Szuper, feedback nélkül nem gondoltak volna rá?

    Nem akarom tovább a topikban ragozni, ha érdekel további példák itt egy képen: [kép]
    (tipp: hiába PNG, ne a Win10 default Fényképekkel nyisd meg, mivel az születése óta bugos fos és nem foglalkoznak vele, ezért abban homályos a szöveg. Normális képnézővel akár jó öreg Paintben megnyitva hibátlan. Úgy látszik négy év alatt nekik nem tűnt fel és még nem született elég feedback jó lenne a rendszer képnézője el tudná látni a funkcióját.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák