Új hozzászólás Aktív témák

  • #54072192

    törölt tag

    válasz #86564352 #101066 üzenetére

    Ha zárolod, mert otthagyod a gépet, akkor miért csodálkozol, hogy nem vonatkozik rá az a beállítás? Telefonon pontosan ugyanez van. Hiába állítod a képernyő kikapcsolását 10 percre, ha zárolod, akkor kikapcsolja. Inkább az tűnhet fel az embernek, hogy erre nincs külön beállítás, de általában azért zárolják a gépet, mert otthagyják, tehát mindegy.

    De akkor még egyszer: nem arról az egy dologról van szó, hanem arról, hogy miért nem kerül be egy rakás dolog a gépházba. Most éppen ez, máskor az, mások szerint amaz, és már tele is van szórva az egész. Ezért szűrik a visszajelzésekkel. Ezeket pedig olvassák, a blogokban rendszeresen említik, Redditen Jen Gentleman szintén mindig kéri, vagy mondja, hogy a feedback alapján min módosítottak, stb. A telemetria alapján tudják, hogy mit nem használsz, de azt nem, hogy mit hiányolsz. Hiába írod ide, ezt nem olvassák azok, akik változtatni is tudnának rajta.

    AzŐsgén2: Az MCT-vel nyugodtan csinálhatsz egy telepítőt pendrive-ra, ami biztosan friss lesz. Lemezen általában elavult build van.

Új hozzászólás Aktív témák