Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Redneck #100551 üzenetére

    Ha csak azért is vissza akarsz állni 1809-re, akkor nyilván felesleges a frissítések keresését választani, értelemszerűen a "nem, köszönöm" opcióra kell menni. Plusz ez pedig magára a visszaállításra vonatkozik és nem arra, hogy amúgy utána milyen frissítéseket kap a Windows.

    Ha a szüneteltetést kinyomtad, akkor nem csoda, ha utána megkezdődött a frissítési folyamat. Ahogyan az sem, hogy ha a korábbi screenshotod alapján csak 3 napos halasztás volt beállítva a 365 helyett, akkor az új funkciófrissítés letöltése és telepítése is. De ha ténylegesen nem lett kihasználva az eltolás ideje és közben újra benyomod a 35 napos szünetetetést, akkor akár meg is szakítható.

    "Egyébként 1903-nál milyen lehetőségek vannak a build frissítés eltolására? Ha mégis 1903 build lesz fent, és nem akarom majd a következőt, mit tehetek?"

    Lásd a korábbi és az iménti válaszokat... A 1903-as verziótól kezdve nem kell külön halasztani a funkciófrissítéseket és pont ezért nincs is ilyen opció a gépzházban, mivel enélkül is használható az életciklusa (támogatása) végéig az adott verzió build upgrade nélkül. Közben max. opcionálisan fogja felajánlani a rendszer az új verzióra történő frissítés lehetőséget. De ugye ezek már mind-mind le voltak írva az előző válaszokban is...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák