Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali!
Olvastam anno, hogy van progi vagy lesz, amivel le lehet csekkolni, hogy a vasra felmegy-e a win8.
Azt hiszem akkor olvastam, amikor kijött egy hír, hogy majd aránylag olcsón (40 dollárért) le lehet tölteni a Windows 8 pro-t ha van legalális win7-t a gépen.
(Plusz olvastam olyat, hogy a Windows 8 gyorsabb, mint a windows 7 és így felkeltette az érdeklődésemet) -
Lacces
őstag
és pzstm köszönöm szépen.
Viszont kérnék egy kis segítséget, ezt a Upgrade Assistant honnan lehet letölteni, beírom a keresőbe is, és csak a windows 8 relaise preview download-t ajánlja fel, amit én meg nem akarok letölteniEzt az Upgrade Assistant külön le lehet valahonnan tölteni?
-
Lacces
őstag
Aha, látom. Csak valahogy úgy vagyok vele, hogy a gombfeliratná, én személy szerint azt várnám, hogy akkor Upgrade Assistant írjanak ki.
Elindítottam, de csak a szoftverek írt valamit, hogy komptabilis-e velük, vagy sem, de a hardverre semmit sem írt. Lehet, mert úgy van vele, hogy rajta van a win7 és akkor a hw nem ellenőrzi?
-
Lacces
őstag
lehet, de semmilyen kiírást nem láttam, hogy jó-e vagy sem, csak a szoftverekről kaptam figyelmeztetést. Lehet csak akkor figyelmeztet, ha nem jó. Az ISO letöltésének a megkezdéséig elkattingattam, de én nem láttam semmi infót a hw-ekről.
Na mindegy. Köszönöm a segítséget! -
Lacces
őstag
Hali.
Windows 8.1 Pro-m van, full legál. De elég lüke a rendszer, mert az összes Windows app (mail, skype, calendar, one note, stb.) becsődöl. Megnyitom, felugrik az ablak egy pillantra és bum, el is tűnik. De a tálcán ott van egy full átlátszó ikon.
Frissen telepítve a windws 8.1. Akkor még el is indult, de az appok megbízhatósága, már akkor katasztrófális volt. De most már tényleg érdekes...
Mit lehet tenni azért, hogy na, jól működjön mindegyik? -
Lacces
őstag
válasz szabonagyur #50262 üzenetére
Ja, szerintem rendben vannak a driverek, windows alól frissítettem őket. Bár igaz volt rajta egy darabig directx, lehet az szedte szét... mmm.
-
Lacces
őstag
Sziasztok.
felkerült az amd driver a win 8.1 pro-ra. De sajnos boot közben meghal a Windows, csak fekete képernyő es Max vibralva látszik az egér... De innen nem tudom hogyan tovább... Valakinek van valami ötlete? F8-ra sem reagál... -
Lacces
őstag
Hello.
Windows 8.1-hez van olyan beépített eszköz, vagy CMD script, esetleg Powershell, amivel be lehet állítani, hogy mikor kapcsoljón ki? (Időzített kikapcsolás)
Ezért külön progit nem nagyon akarok feltelepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest