Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Upgradelni szeretnék win8-ra win7-ről a laptopos akció keretében. Maestro bankkártyám van és nem tudok vele online fizetni. Van valami egyéb megoldás, hogy meg tudjam vásárolni az upgradet? (Paypalem sincs.)
-
KISDUCK
addikt
Egy akció keretében a 15 eurós w8 frissítést szeretném megvásárolni és az érdekelne, hogyan működik a letöltésvezérlője: meg lehet-e szakítani vagy, ha letöltődött, akkor a későbbiek folyamán lehet folytatni a következő lépéssel, ha netán megszakadna a letöltés áramszünet stb. miatt, akkor folytathatom / kezdhetem előről?
-
KISDUCK
addikt
válasz xxSanchez #22199 üzenetére
Akkor így most 17,4 euro vagy belefér a 15 euróba? Microsoft fórumon már feltettem a kérdést, de megismétlem ide is, ha olyan háttértárat hagyok a gépben ami teljesen csupasz (új SSD) és rátelepítem a frissítést, akkor az nem aktiválódik csak akkor, ha lát egy win7-t telepítve? (Azért teszem fel itt is a kérdést, mert hátha belefutott már valaki.)
-
KISDUCK
addikt
Oksa, köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
KISDUCK
addikt
Ma telepítettem a windows 8 frissítést és a sajátgép / tulajdonságok résznél azt írja, hogy aktiválva van, de nincs az a plecsni mint windows 7-nél, hogy eredeti microsoft termék. Ez így normális?
-
KISDUCK
addikt
válasz klambi #22540 üzenetére
Most hogy mondod csekkoltam a fényerőt nem tudom biztosra mondani, de kicsit úgy fest, hogy nem olyan kraftos mint előtte, de nekem nincs gondom vele. Bőven olyan határértéken belül tudom állítani, hogy az nekem kényelmes.
Gép: HP Pavilion g6-2018sh
Driver: 2012.0912.1709.28839 (HP féle AMD driver)
OS.: Windows 8 Pro[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Az asztalon pontosabban a tálcán van egy eszköztáram parancsikonokkal és sokszor, ha megnyitom befagy. Pedig nem hiszem, hogy kellene neki, a rendszer ssd-n van ram van bőven és a processzor sincs hülyére terhelve. Megoldást vagy egy ezt kiváltó programot valaki tudna ajánlani?
-
KISDUCK
addikt
válasz choco01 #31745 üzenetére
Én 1 hete raktam fel a classic shellt és eddig meg vagyok vele elégedve és ingyenes elvileg.
-
KISDUCK
addikt
Hogy tudom a bekeretezett részt eltávolítani a menüből?
-
KISDUCK
addikt
válasz Joker88 #37548 üzenetére
Én majd csinálok egy képfájlt a rendszerről és gond esetén csak azt húzom vissza. Ebben a cikkben van egy program amiből csak bootolható pendrive-ot kell létrehozni és készíthetsz vele képfájlt a rendszerről. Egész jó, nekem kb a képfájl fele a háttértáron foglalt területének. Majd frissítés előtt még csinálok egy újabb képfájlt a rendszerről, hogy ne bukjam a havi frissítéseket vész esetén.
-
KISDUCK
addikt
Olvastam a topicot, de azért inkább rákérdek. A 8.1-es frissítéshez a legújabb amd driver kell a béta? Frissítés előtt vagy után érdemes telepíteni a drivert? (HP pavilionom van és a gyártó oldalán nem volt új illesztőprogram).
-
KISDUCK
addikt
válasz adamssss #37732 üzenetére
Hát ez amd+amd, letöltöttem a legfrissebb bétát azt írták valahol, hogy van benne dual graphics támogatás remélem jó lesz. Most elkezdtem szedni az updatet 1mb-s nettel holnap mire hazaérek melóból talán lejön. Ha baj lesz a rendszerrel, akkor legrosszabb esetben visszamásolom a ma mentett rendszerképet és várok driverekig.
-
KISDUCK
addikt
Hogy tudom beállítani, hogy helyi fiókot használjak auto loginnal? Update-óta microsoft fiókkal tudok belépni és nem találom kívánt opciót.
-
KISDUCK
addikt
válasz bolcsodal #43658 üzenetére
Hát nekem is szokott hébe-hóba kékhalni, de nálam ez véletlenszerűen történik és disply driverre hivatkozik. Béta catalystom van, de az is azért mert hp nem adott a notimhoz 8.1 drivert ki. Az MS féle radeon driverek meg nem települnek, sikertelen a frissítés eredménye.
-
KISDUCK
addikt
Tegnap frissítettem a rendszert meg a modern appokat (win 8.1 pro) és meg van kergülve kicsit a rendszer. Eddig az indexelés helye hdd-re volt irányítva most ssd-n van és bármit próbálok nem rakja át vissza, továbbá a fényképnézegető meg videólejátszó semmilyen médiaállományt nem lát, pedig újra felépítettem az indexelést és 18000 fájlt vett fel... ötlet?
-
KISDUCK
addikt
Win 8.1 prom-m van tegnap feltettem az aktuális frissítéséket és, ma nem indult a win. A gép bekapcsol nem jut el a win logóig, előtte csak a promt vagy mi villog. Telepítőről próbáltam javítást nem sikerült. MBR felújítás a bootrec.exe-vel lefutott, de nem az a baja. Win felújítás sem sikerült, azt írja: " a windowst tartalmazó meghajtó zárolt..." Visszaállítás sikertelen azt írja, 1 fájlt nem sikerült módósítani ezért sikertelen a művelet, lehet hogy 1 vírusírtó fut. Linux alól nem tudom mountolni a meghajtót, hogy mentsek róla.
Kérem, hogy segítsen valaki.
-
KISDUCK
addikt
válasz szabonagyur #50237 üzenetére
3 visszaállítási pont elérhető, de nem működik, ubuntu liveról bootoltam onnét tudtam törölni a hybernációs fájlt és hozzáférhető a meghajtó, most újra próbálkozok a visszaállítással, ha nem megy átmentem a fontos dolgokat és keményebb módszerekkel próbálkozok.
-
KISDUCK
addikt
Ezt nem hiszem el. :@ már több mint 3 órája szenvedek, próbáltam minden mocsok dolgot. Mondom leklónozom a rendszert hátha késöbb lesz orvosság és visszhuzom. Még fire/soul/cd/burn-nek volt 1 klónozos írása logouton, oda volt linkelve egy win pe-s macrium reflect, végeztem a klónozással nézegetem a menüt, hogy tallózzak meglévő képfájl után, látom van vmi fix boot menü, rányomok és helyre rakta a rendszert, hát nem hiszem el, egy 3rd kis program megcsinálta azt amit a májkrofosos kotyvalék képtelen és csak hibákat tud dobálni, becsokizok menten.
3 óra és majdnem egy 1,5 éves telepítés ment volna a kukába ha nincs ez a program.Köszönöm microsoft, hogy ismét egy önmagával nem kompatibilis terméket piacra dobtál!
-
KISDUCK
addikt
válasz Buddhacece #50242 üzenetére
Milyen gépre pontosan és melyik w8-t 32/64 bit, továbbá upgrade a lemez vagy rendes telepítő?
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Buddhacece #50267 üzenetére
Most nézegetem a rendszer követelményes leírásokat, elvileg a 32bitesnek mennie kéne. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma nálad. Próbáld ki a 8.1-es telepítési segédet talán meg tudja állapítani a bajt.
-
KISDUCK
addikt
A modern appok mappáját hogyan lehet áthelyezni? Tablet miatt kéne, mert szűkös a belső memóriája és SD szeretném áthelyezni.
-
KISDUCK
addikt
Van egy win8-as tabletem és nem megy rajt a recovery. Elindítom a helyreállítást bebootol és azt írja hogy windows\system32\winload.efi hiányzik vagy hibás hibakód: 0xc0000001
ötlet? -
KISDUCK
addikt
válasz h1ght3chzor #60741 üzenetére
Hát a 8.1 with bing 1gb-on elszaladgál, de az nem hiszem hogy beszerezhető, de valami kipucolt 32bites dolog talán használható rajt.
-
KISDUCK
addikt
Van egy win8-as tabletem és nem megy rajt a recovery. Elindítom a helyreállítást bebootol és azt írja hogy windows\system32\winload.efi hiányzik vagy hibás hibakód: 0xc0000001
ötlet? -
KISDUCK
addikt
Van egy Allview wi7 tabletem windows 8.1 with bing operációs rendszerrel. Szeretném alaphelyzetbe állítani a rendszert, de hibát ír. Elindítom a helyreállítást bebootol és azt írja hogy windows\system32\winload.efi hiányzik vagy hibás hibakód: 0xc0000001
Próbáltam secure boot kikapcsolását az sem segített, készítettem helyreállító meghajtót, annál szintén ez a hiba lépett fel. Próbálkoztam 32bites windows 8 telepítővel arról valamiért nem akart bootolni az eszköz, pedig rufusban gpt uefi beállítással végeztem el a telepítő másolását. Futattam sfc /scannow parancsot is, de az nem talált hibát.
Bármiféle ötletnek örülnék, hogy mivel próbálkozzak (ami lehetőleg nem az hogy vigyem vissza az eladóhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest