Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Stellar Blade
- Android játékok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz fecosrac #67182 üzenetére
Milyen gép (PC, notebook), milyen USB-port (2.0 / 3.0 | PC: előlapi/ hátlapi), BIOS/ UEFI boot??
Pendrive-ra kiírsz egy 8.1 ISO-t és a gép is támogatja az USB-ről való bootolást, be van állítva a boot sorrend, pendrive nem hibás, megfelelően van kiírva rá, akkor annak simán működnie kéne. Rufus pedig ajánlott program, Windows esetében NTFS-re formázza, ami ok. Aszem UEFI bootnál szükséges a FAT32, de azt a Rufus automatikus beállítja, ha kiválasztod a legördülő listából, hogy UEFi & GPT.
Illetve fentebb írtam is, hogy vannak olyan gépek, amiknél pl. nem lehet USB 3.0 portól Windowst telepíteni, OS-t bootolni, csak 2.0-ról.
Szal működéképes a dolog, ha nálad nem megy, akkor márpedig a hardvered, beállítások környékén van vmi hiba...[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz fecosrac #67184 üzenetére
Üdv!
Gondolom sima BIOS és MBR, márpedig Rufusnál az az alapbeállítás és oda tudtommal NTFS kell. Ha a pendrive nem hibás és jók a BIOS beállítások, akkor annak márpedig működnie kéne. Hogy nálad mért, azt hirtelen nem tudom...
Más rendszert lehet pendrive-ról bootolni, telepíteni, pl. vmi live Linuxot? Mert, ha nem, akkor sanszos, hogy a hardveredben / beállításokban lesz vmi hiba. Illetve a pontos hibaüzenet is hasznos lehet. -
King Unique
titán
válasz fecosrac #67193 üzenetére
Nem tudok rá mit mondani...talán majd vki más.
De szerintem ez hardver és beállítások függvénye is, melyik gépen mi és hogyan működik. Nálam pl. simán működik 2.0/ 3.0 portban és 2.0/ 3.0 eszközről egyaránt, pedig én is Rufus programmal írtam ki a pendrive-ra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest