Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Nem lesz Stalker 2
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- Warhammer 40.000
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Gray Zone Warfare
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
Na kezdek rájönni.
Lehet , hogy a különbség csak annyi, hogy az egyik postahivatalban X a másikban pedig Y darab levél van megjelölődve még olvasatlanként?Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok erre valaki? LINK
-
babosf
aktív tag
válasz micafighter #42246 üzenetére
én azt gondolom, hogy szopat engem ez a 8.1, ez volt a 4. módszer amivel megpróbáltam kikapcsolni a charm bar-t, de egyszerűen nálam nem lehet kikapcsolni. ha a touchpadon balra húzok mindig megjelenik.
valaki tényleg árulja el, hogy mit kell még beállítanom, mert már szétb...sz az ideg ettl a charm bartól
köszönömGalaxy S23 Ultra
-
micafighter
nagyúr
válasz babosf #42257 üzenetére
[link] Nekem a Classic Shell jött be a legjobban. Classic Shellnél jobb gomb a start gombra -> beállítások (settings) -> minden beállítás mutatása (show all settings) -> Windows 8.1 beállítások ( Windows 8.1 settings) : Aktív sarkok letiltása (Disable Active Corners) : Mind (All)
[ Szerkesztve ]
-
babosf
aktív tag
válasz micafighter #42258 üzenetére
köszi, megtettem ez volt a 3. módszer és NEM TŰNIK EL.
vhol esetleg vmi más beállítás? létezik ilyen???
üdvGalaxy S23 Ultra
-
Ice&Lime
veterán
Ide a 8-hoz is beírom, mert a téma ugyan az, mint a 7-nél.
Adott egy gép, egy maghajtó, két felhasználó, két ugyan az a rendszer a gépen.
Először az átnevezés volt a kérdésem, mert mind a kettőnél a boot menüben csak windows 7 volt, ezt megcsináltam már. A kérdésem viszont a köetkező lenne:"Köszi, sikerült átnevezni őket.
Viszont kipróbáltam, nem abc sorrendben rakja egymás alá a boot menüben őket sajnos. Hiába lett az elsődleges A és a másodlagos a B, akkor is a B van felül és alul az A. (viszont az A az alapértelmezett természetesen, tehát az indulna el, ha lejárna a beállított idő)."Nem tudja valaki, hogy azt, hogy hogyan lehet kicserélni egyiket a másikkal, az alsót kicserélni a felsővel hogy így nézzen ki?
A windows (alapértelmezett)
B windows,mert most sajnos így néz ki?
B windows
A windows (alapértelmezett) -
Pityu.
nagyúr
Windows 8.1 packard bell TM 85 laptop próbáltam volna játékkal játszani de sehogy sem akar működni különféle hiányzó dll eket írogat ki pl:d3dx9_43,openal32,x3daudio1_7,xinput1_3
itt most a directX el lehet a gond vagy a videókártya driverével?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
xxSanchez
őstag
válasz Pityu. #42261 üzenetére
Elsőnek próbáld meg felrakni a DirectX End-User Runtime-ot, de itt szinte biztos, hogy a videókártya driverrel lesz a gond.
Heyho.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy amikor elinditom a win telepitést dvd ről , és amikor meg kellene jelenni az ablaknak hogy melyik meghajtora települjön akkor kijön valami hibaüzenet hogy nem talál valami illesztőprogramot. Próbáltam a 9600 verziót , próbáltam a kabala féle verziót , próbáltam sata s dvd ről , próbáltam ide dvdv ről ezt löki. / Abit a8n sli AMD fx 4200+ /
üdv
-
Out
addikt
válasz zolikaDB #42202 üzenetére
Én az első módszerrel csináltam és sikerült, közben eszembe jutott, hogy elsőre nem ment nekem sem, mert nem figyeltem oda, hogy a szövegben az van írva, hogy Win7-hez való drivert szedjem le és NE a Win8-ast. Ha Te nem siklottál át eme fontos tényező felett és mégsem sikerült, akkor bocsi
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom ,hogy megvegyem-e a windows 8.1-et ,mert nem tudom ,hogy milyen problémái vannak.
Gondolok driver problémákra. Nekem van egy ilyen gépem:CPU: AMD Athlon X4 740
VGA: Gigabyte HD7790 1GB
Alaplap: Asrock FM2A55M-DGSEzekhez megfelel-e a windows 8.1? Ha igen ,akkor leírnátok ,hogy milyen drivereket tegyek fel?
Előre is köszönöm!
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz Ice&Lime #42260 üzenetére
Parancssorban bcdedit-tel tudod konfigolni.
De egyszerűbb ha telepíted az EasyBCD-t. Ott olyan nevet adsz neki amit akarsz, sorrendet is válthatsz, elsődleges boot meghajtót módosíthatod stb.
Most látom a win7 topikban is ezt ajánlották.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
micafighter
nagyúr
válasz nagyfejü #42264 üzenetére
Nekem akkor írt ilyet, amikor rosszul lett kiírva a telepítő. Telepítettél már azzal a lemezzel? Ha igen, még akkor is lehet, hogy megsérült, nem tudja beolvasni, stb. Van 4+GB-s pendrive-od? Azzal kéne próbálkozni, hogy ne dobálj el egy rakat dvd-t ha nem jön össze elsőre.
Mivel készítetted a telepítőt? Nekem win7 usb download tool-al nem sikerült a végleges 8.1-et kiírni. RTM-et még ha jól emlékszem azzal írtam. (elvileg az is végleges volt már, de mégsem teljesen..)
Az a legidegesítőbb amúgy, hogy néha teljesen más a gond, mint amit a hibaüzenet kiír.. Telepítés előtt nekem írt már olyat is, hogy valami driver hiányzik, rákerestem a hibaüzenetre, és MS honlapján találtam róla választ, ott le volt írva, hogy mik lehetnek a gondok.. Teljesen másokat írtak, mint amit a hibaüzenet mondott..
-
zs-zsolti
csendes tag
Sziasztok!
Ismer valaki olyan programot, ami beállított időközönként cserélgeti a háttérképkeket egy megadott könyvtárból?
köszi :-)
-
Out
addikt
válasz starpeter #42273 üzenetére
Nem tudok ajánlani nyugodt szívvel egy olyan programot sem, amilyet szeretnél, de ha felrakod az alaplapodhoz tartozó és videókártyádhoz tartozó drivereket, akkor nagy gond nem lehet. Egyébként a Win8.1 elég sok eszközt felismer és felrakja hozzá az alapdrivereket. Ha meg olyan eszközöd lesz amihez mégsem talál drivert, akkor itt a fórum és kapsz segítséget szerintem
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Lenry
félisten
van offline, Áruházon kívüli módja a Win8 8.1-re történő frissítésének?
van nálam egy karácsonyra szánt laptop, előretelepített Win8-al, szeretném frissíteni, de a későbbi tulaj Live-fiókjával értelemszerűen nem tudok bejelentkezni, azt meg nem tudom mennyire macera, hogy belogolok a sajátommal, aztán valahogy kitakarítom belőle.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
zs-zsolti
csendes tag
válasz FіkuszKukіsz #42277 üzenetére
Okok! Köszi! :-) Eddig vistát használtam ott csak külön programmal lehetett ezt megoldani. örülök, hogy itt már alapból megoldható :-)
-
Lenry
félisten
válasz kraftxld #42280 üzenetére
lehet, hogy nem értettünk meg egymást, de itt hol van leírva a 8.1 telepítése?
az oké, hogy lokál fiókkal bejelentkezek a gépre, ezt tudtam eddig is. de honnan telepítem a 8.1-es frissítést? az Áruházból csak érvényes Live-fiókkal telepíthetem a 8.1-es frissítést, egyébként nem jelenik meg a telepíthető appok közt, más módját meg nem ismerem a telepítő beszerzésének.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz kraftxld #42283 üzenetére
és erről frissíthetem a meglévő telepítést?
de ha ez így megy, akkor egyszerűen betolhatok a laptopnak egy sima 8.1-es telepítőDVD-t is? mert abból van már jó pár...
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
babosf
aktív tag
válasz micafighter #42269 üzenetére
jogtiszta win8 volt elotelepitve a notebookra, azt frissitettem 8.1 az aruhazon
keresztul. 4modszert probablam, mindent ugy csinaltam ahogy le
van irva. nem kapcsol ki .esetleg vmi beallitas??
kosziGalaxy S23 Ultra
-
PumpkinSeed
addikt
Barátnőmnek Windows 8-as verzió van a gépén. Felajánlotta neki, hogy frissítsen 8.1-re érdemes frissíteni, vagy várjunk még vele?!
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
air
nagyúr
válasz PumpkinSeed #42288 üzenetére
Mire várnál?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
PumpkinSeed
addikt
Nem tudom. Lehet, hogy beomlik a rendszer. Nem túl nagy a MS fektetett bizalmam.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
air
nagyúr
válasz PumpkinSeed #42292 üzenetére
Akkor verd le, és tegyél fel Linuxot!
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nagyfejü
őstag
válasz micafighter #42270 üzenetére
hali!
A biosban kikapcsoltam a RAID et és elindult a telepitö.Igen telepitettem ár a lemezzel. Most olyan gond van gogy végigmegy a file k kbontása , ujraindul.Kiirja Eszjözök eökészitése , majd Felkészülés és ott megáll!!
Mi lehet a baj??
üdv -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Van valaki, akinek az Aero Glass megy rendesen 8.1-en?
Ha igen, mi a trükk? U
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
killer095
őstag
Sziasztok hogyan tudom módositani hogy ne emailele hanem simán csak egyszeru bejelentkező képernyovel töltsön be a win8.1?
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
lapa
veterán
üdv. ahogy nézem jellemzően oem-ben lehet kapni a 8.1 pro (64)-et. a kérdésem az lenne, hogy ha ezt virtualboxba felnyomom, aztán azt a virtuállemezt másolom egy második gépre, akkor a win aktiváció sírni fog-e, ha azon elindítom a másolatot? értem, hogy ez talán virtualbox téma, csak hátha valaki próbálta már. nem tudom, hogy a virtualbox átad-e valami guid-ot vagy ilyesmi a fizikai gépről...
persze a kérdés vonatkozik a dobozosra is, mert azt se tudom szabad-e licensz szerint több virtuál gépre rakni. bár ez így nyilván nem igaz, mert nem két virtuálgépre raknám, csak egy másolatot futtatnék a hurcolós gépen. köszi.
-
Lenry
félisten
válasz kraftxld #42285 üzenetére
nem vált be.
serialt kért, a Win8-ét nem ette meg, a 8.1-et nem akartam neki odaadni, úgyhogy végül bejelentkeztem a saját Live fiókommal, lefrissítettem 8.1-re, és töröltem a fiókot.a Microsoft részéről valahol érhető a Live-hoz kötés, de azért igazán kiadhatnának egy standalone pakkot.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Nem lesz Stalker 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest