Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuioch
aktív tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni. IE11-et telepítettem, szétmentek tőle a minialkalmazásaim.
Megtaláltam a megoldást: [Íme]Azonban nem tudom felülírni az eredeti file-t sehogy sem. Total Commanderben rendszergazdaként próbálva a válasz: "szüntesd meg az írásvédettséget!"
Ha át akarom nevezni (rendszergazdaként) a file-t: "a módosításhoz forduljon engedélyért a következőhöz: Trustedinstaller"Rámegyek a file-ra, tulajdonságok / Biztonság / Szerkesztés / ... ráklikkelek a Trustedinstallerre, mutatja is a hozzáféréseket (az összes engedélyezés be van pipálva) / OK
Persze így sem tudom módosítani, és ha megint rámegyek a tulajdonságokra, látszik hogy a pipák már csak az olvasásnál vannak, mintha az előbb nem mentette volna el hogy Trustedinstallerre állítottam.
HELP!!
-
zuioch
aktív tag
Üdv. Urak!
Barom voltam, feltettem Win 7re egy Skin packot, a következmény az, hogy bootoláskor a win elmegy addig hogy bejön egy kép (ami után már be szokott jönni az asztal), aztán ennyi. Sehol egy lehetőség tovább lépésre, nem reagál semmire.
Csökkentett módban ua. a helyzet.Install előtt ugyan csináltam visszaállítási pontot, de hiába, mert odáig már el sem jutok.
Ötlet?
-
zuioch
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #35728 üzenetére
Próbálom...
-
zuioch
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #35728 üzenetére
Nincs "számítógép javítása" felirat
-
zuioch
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #35736 üzenetére
Értem...köszönöm
-
zuioch
aktív tag
Udv sracok! Segitseget kernek, csinaltam egy vendeg fiokot (a lenyeg az volt hogy a D meghajtohoz ne lehessen hozzaferni... Ez sikerult is), de nincs internet kapcsolat. Mar vegneztem egy halom dolgot de nem jovok ra hogy hol kene beallitanom.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest