Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz razorka777 #41405 üzenetére

    kicsit noob módon a feladatütemezővel tudtam rábírni csak az alkalmazást, hogy azt csinálja, amit szeretnék. amikor indítópultba raktam vagy registryből kényszerítettem futásra, akkor valószínűleg túl hamar indult volna, ezért le sem futott, és nem csinált semmit.
    feladatütemezővel létrehoztam egy taszkot, ami minden bejelentkezéskor lefut (ez egy otthoni gép, egy userrel, ami mindig belép boot után).
    a parancsfile, amit le kell futtania: C:\Windows\System32\DisplaySwitch.exe
    argumentumok: /internal
    a displayswitch a windoze 7 (lehet korábbi/későbbi verziókban is benne van) beépített programja, ami nagyon buta módon képes 2 képernyő (az elsőt ő internalnak (beépítettnek), a másodikat externalnak (projektornak/kivetítőnek) hívja) üzemmódjai között váltogatni (csak az egyik, mirror, kiterjesztés, csak a másik). ez manuálisan a WIN+P kombóval megy, de meg lehet hívni az alkalmazást is, illetve paraméterekkel is meg lehet vezérelni. (/internal, /mirror, /extended (? ebben nem vagyok biztos) és /external)

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák