Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz ricsik #30293 üzenetére
Valószínű. Megnéztem néhány oldalt, és én scrollozáskor az i5 gépemmel néha beleugrik 20% fölötti értékekbe. Ami csak azért gáz (rád nézve), mert az azt jelenti, hogy 1 db i5-ös processzormag 80% fölött jár.
Pár évvel ezelőtt ezért kellet anyám gépét, (ami korábban nálam volt 2.8Ghz, P4) kicserélnem a legolcsóbb kétmagosra, mert facebookozni, flash játékot játszani vele képtelenség. Pedig azzal a géppel én a Crysist játszottam, arra jó volt, de kapálni nem lehet vele...
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- OpenWRT topic
- Óra topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Adobe Photoshop
- Android szakmai topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest