Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    üdv!

    1. szerintetek miért nem sikerül Intel chipset drivert telepíteni Win 7 alá? Xp alá simán felmegy a legfrisebb is, eszközkezelőben leellenőrizve mutatja az Intel driverét pl. az Intel(R) 82875P Processor to AGP Controller-nél, de a többinél is, Win 7 alatt kicsomagol, végigokézés után nem telepít semmit, csak kiírja, hogy Finished... :F eszközkezelő szerint nem is történt telepítés, marad a Microsoft drivere.

    2. valószínűleg emiatt van az a komoly problémám, hogy nem tudok Win 7-et használni, mert állandóan leáll és újraindul a képernyőillesztő, ezt írja ki a kis buborék jobb alul. ha elindítok filmet (vagy bármit, ami vga-t használ), akkor pedig rövid időn belül lefagy az egész cucc, képernyő valamilyen homogén színnel világít, és borzasztó zúgó hang szól, amíg nem indítom újra (sokszor Resettel sem lehet). rengeteg Catalystot kipóbáltam, minddel jelentkezik a baj, nem ez a gond.
    XP alatt nincs ilyen gondom...

    régebbi rendszerem van, a probléma is nyilván ezért van, pedig nem kéne, egyszerűbb és régebbi gépen is látok Win 7-et futni, és nagyon idegesít a dolog.
    (Abit IC7, s478: P4 3.0 GHz Nothwood, 2 giga ram, HD3850 agp)

    örülnék, ha valaki tudna segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák