Hirdetés
- Nintendo Switch
- Bestbuy játékok
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Aktív témák
-
gabor82
csendes tag
64 bites win7-re nem tudjátok jó e a nero 8.3.2.1 ?
Illetve KIS 9.0.0.736 van most ezen a gépemen,de win7 64 bitre lehet inkább 2011 cf1-et kellene raknom,bár elv már ez a 9-es verzió is jó rá.
Van 1-2 progi amihez viszont ragaszkodnék és nem tudom,hogy lehetne megoldani a win7 64 biteen való használatot vagy érdemes e. Leginkább a regsupreme pro ami nálam registry takarításra nagyon bevállt. Bár lehet azóta van már jobb,de ez mindig szépen felgyorsítja a gépem.
64 bitre milyen codec packot javasoltok?Meg everestből vagy vmi hasonlóból ami lehetőleg magyar nyelvű van e 64 bitre valami? Mert meg kellene tudjam a gépem pár paramérterét,h milyen drivert töltsek le hozzá elsősorban hálózatiakat nem tudom.
-
gabor82
csendes tag
Köszi a válaszokat. Ma vettem a gépet del inspiron n5010. Azért nero,mert mást még nem használtam és nem ismerem többit. KIS-t már nagyon régóta használom és mindig megvédte a gépem mindentől,kitartok mellette. Régen más vírusírtóknál volt,h újra kellett telepítenem a gépet,mert beengedtek igen csúnya vírusokat,kis mellett még nem volt ilyen gondom.
Codecet azért szoktam,mert bs playert használok állt. De kipróbálom ezt amit írtál hátha megtetszik.
Biztonsági mentésnek xp-n a réi gépemen norton ghost 2003-at használtam ami boot cd-ről ment,nem tudom ez vajon működhet e az új gépen a 64-es win7-el is. ISO-ba elemntette tömörítve szépen a az op rendszer állapotát és ha gond volt pár kattintással visszaállt minden a mentés pillanatára boot cd segítségével. Ez hasznos volt nagyon számomra,ha pl. el sem indult az op rendszer akkor is vissza tudtam állítani.U torrentet keresgéelm még,h melyik magyar verzió lenne jó.
[ Szerkesztve ]
-
gabor82
csendes tag
A ghost mentésre nem tudtok semmit,h vajon működhet e a 2003-as northon ghost boot cdről win7 64 bit?
-
gabor82
csendes tag
Sok helyen írják azt is,h nerot már nem használnak,mert 6-os verzió óta tele pakolták minden hülyeséggel. Mivel 6-os gondolom már nem megy 64 bites win 7-esen így lehet váltanom kellene valami másra. Tudtok valami olyat ami van olyan jó mint a nero,de nincs tele minden féle haszontalan dologgal? Írásban legyen jó az a lényeg.
-
gabor82
csendes tag
Azt meg tudja valaki mondani,h a system driver amit először kell telepíteni nyomot hagy valahol?
Mert elvileg feltelepül azt írja és kéri a rendszer újraindítást is. De nem találom sem a telepített programok köt sem a program filesban. Ez normális dolog,h nem látható vagy lehetséges,h nem ment fel csak azt írta? -
gabor82
csendes tag
Ajánlottátok pár hete a nero helyett ashampoot írásra. Felraktam és újraírható dvd-t kb. 10 percig törölte. Ez normális? Mert nero kb. fél perc alatt törli.
-
gabor82
csendes tag
Sziasztok. Kb. két hónapja vettem egy ilyen laptopot [link]
Rakattam még bele 2 giga ramot +-ba ,mert játszani szeretnék vele. Win 7 64bit van a gépen.Az lenne a gondom vele,h nagyrészt world of warcraftal játszom rajta,de még low grafikán is csak 30 fps-t produkál max. van ahol meg szaggat leesik 10-15-re ha sok a textura meg sok player van.Havernak jólval gyengébb vid karival több az fpse és nem akad. Ebből arra következtetek,h valami nem stimmelMeg notebookcheken is jobban teljesít elvileg. . Azt monták páran,h lehet,h a vid kari driver amit a dell honalapjáról lehet szedni hozzá az elavult lehet. Ati.comról mondták,h töltsek másikat. Ott ha beírom a kártya paramétereket akkor kiadja a drivert,de 3 fülön 3 flét. Meg tudná valaki nézni,h melyiket kellene leszedni a 3 közül?
Illetve ha van más ötletetek,h miért lehet kevés az fpsem várom.Egyébként más gondok is elő szoktak fordulni néha elveszti az usb az egeret meg a billentyűzetet. Meg van,h eltűnik a hálózat és restartolni kell,mert nem is mutatja,mostanában van,h csak úgy játék közben kikapcsol. Xp-vel soha nem volt ennyi bajom,mint ezzel ilyen rövid idő alatt.
-
gabor82
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #45566 üzenetére
Igen 5650-es van benne ugyanez a gép. Oks leszedem ezt,de nem fűzök hozzá sok reményt,h megsokszorozódik az fps. Nem tudom mi lehet a gond lehet,h túl sok driver van fent és van ami nem kellene vagy fogalmam nincs.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hisense LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.