Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
Igen. Nforce 3-as laphoz nincs win 7 driver ha minden igaz.
Ha meg van, akkor gyártó oldalán nézzd meg. Vagy a realtek honlapán."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Hát ha van vista driver hozzá, akkor talán felerőszakolhatod hozzá. Ha nincs, akkor sajnos nem fog menni a win7-el...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, nekem a realtek-hez régebbi volt a driver, mint amit a win felrakott... Pedig a realtek odalán ott januári dátum van, de mikor telepítettem, a drivernél 2009 júniusi dátum szerepelt, a win meg asszem decemberit telepít, szal ennyit a gyári driverről...
Véleményem szubjektív...
-
brd
nagyúr
Én nagyon utálom, ha egy egyébként jól működő, és hasznos HW-hez nincs driver egy újabb OS-ben (pontosabban OS-hez), de talán egy hálókártya, a maga 1500 forintjával mégsem akkora érvágás. Egyébként én szívesen adok 1 db-ot akár ingyen, a 8139-es családból, ha gondolod (asszem az "A" változat, ez lehet, hogy nem működik Win7-tel, mert a Realtek oldalán csak C, és D-hez írják a drivert, de próba cseresznye). Csak gyere el érte, van belőle több, úgysem használom őket.
The only real valuable thing is intuition.
-
hackeeeee
Jómunkásember
8139-hez nem kell sztem driver, azt ismerni fogja alapból, azt még az XP is felismeri...
Amúgy a realtek oldalán van driver a következőkhöz:
PCI-E Gigabit:
RTL8111B/RTL8168B/RTL8111/RTL8168
RTL8111C/RTL8111CP/RTL8111D(L)
RTL8168C/RTL8111DP/RTL8111E
RTL8105EPCI Gigabit
RTL8110SC(L)
RTL8110S-32/RTL8110SB(L)/RTL8169SB(L)/RTL8169SC(L)
RTL8169PCI-E 100MB:
RTL8100B(L)/RTL8100C(L)/RTL8101L/RTL8139C(L)
RTL8139C(L)+/RTL8139D(L)/RTL8100(L)
RTL8130/RTL8139B(L)PCI 100MB:
RTL8100E/RTL8101E/RTL8102E-GR/RTL8103E(L)
RTL8102E(L)/RTL8101E/RTL8103T
RTL8401/RTL8401P/RTL8105EA 10MB-seket nem is néztem. Nade, Vistás driver szinte mindegyikhez van, azt max megeszi a 7, de általában ezek közül szinte mindet felismeri alapból. A PCI-E-sekkel volt az, hogy az XP nem ismerte fel alapból..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
félisten
Első körben az Ashampoo-t cseréld le...
randras
1. Nem rejtettél el frissítéseket?
2. (Tudom hülyén hangzik), de futtass egy élményindexet (ha még nem volt eddig)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest