Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Nálatok betölt a http://www.microsoft.com/genuine/validate/ oldal? Az mse-ben a megoldás gomb ide irányított de lassú, nem akar bejönni.
storno most már betöltött, de az előbb nem akart.
okés, oldal szerint semmi gebasz, mse bug volt. megnyugodtam.
Köszi a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz westcoastog #47401 üzenetére
Az oldal tetején a 2 soros menü egyből bejött, de a többi nem akar.
Mostanra betöltött, sokat kellett várni.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Működik.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Steelmanus
addikt
válasz Core2duo6600 #47374 üzenetére
Igen most mar en is tudom, (#47358) hunfatal is jelezte.
Azert koszonom Neked is a kiigazitast. -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Feltettem első win 7-emet az új gépre.
200G sok a rendszer partíciónak?
Mennyit ajánlotok? -
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Lenne nekem egy 1995-ös gyártásu kódozós programom.Bizonyos Winlabel névre hallgat.
A gond az, hogy végigjárt már egy pár op rendszert, de a mostani win 7 home premiumon nem nyikkan meg.Win 7 ultimate verzión működött, és előtte Vista-n is, és XP-n is.
Mi lehet a gond?Próbáltam a kompatibilitást is, és rendszergazdaként is futtattam.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
nagyúr
válasz Ace Ventura #47409 üzenetére
32 vagy 64 biten próbáltad őket?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Ace Ventura #47411 üzenetére
Akkor azok kilőve. Csak megkérdezem hátha változott. És az xp mode nem segít? Vagy az ultin ment? Vagy wmvare vagy mi.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
őstag
-
félisten
válasz Ace Ventura #47413 üzenetére
VirtualBox vagy VMWare Player, mindkettő ingyenes
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
ro_bert17
őstag
válasz Ace Ventura #47413 üzenetére
Te most nem xp mode-al próbálkozhattál, mert az a home premium-ban eleve nincs.
Szerk: ahogy írják is valamelyik virtuális gépet futtató szoftver segíthet, de legális xp kell alá. (xp vel szeretnél próbálkozni)[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami új programot, amivel a win7-et, és a lemez teljes tartalmát át tudom rakni egy másik meghajtóra?
Lehetőleg valami ingyenes, vagy teljes funkciós próbaidős, esetleg pár ezer forintos érdekelne.
Arra kellene, hogy a 64Gigás ssd-m teljes tartalmát átmásoljam egy másik ssd-re, vagy hdd-re. Mert lapot szeretnék cserélni alatta, és elsőnek az átmásolt rendszerrel próbálkoznék újratelepítés nélkül.
Köszönöm!
-
Psychonaut
veterán
válasz antikomcsi #47419 üzenetére
CloneZilla, EASEUS Todo Backup Free. A Ghostolas topicban biztosan mondanak tobbet is neked.
-
válasz Psychonaut #47420 üzenetére
Köszönöm szépen!
Kipróbálom, kíváncsi vagyok, hogy az ssd-t vissza lehet e állítani hdd-re, már csak azért is,mert ugye van az az eltolás az ssd elején, és nem tudom, hogy ezt hogy oldja meg.
-
KraRe
aktív tag
Sziasztok!
Az everest telepítés, elindítás után be akartam lépni az érzékelőkbe, hogy megnézzem a hőmérsékletet, de sajnos ez a hiba fogadott:A Windows digitálisan aláírt illesztőprogramokat követel meg.
Ezt valahogy ki lehet játszani? -
Próbáld rendszergazdaként futtatni.
Ha van valami olyanod, aminek nem jó az illesztőprogramja 64bites win7-hez, akkor be kell lépni az indító menübe, ahol van valami olyasmi pont, hogy illesztőprogram aláírás megkövetelés tiltása, vagy ilyesmi, ha ezt választva indítod lehet használni egyéb eszközöket, amik amúgy nem működnek. Van pár ilyen GPS logger például.
-
Воланд
titán
válasz antikomcsi #47421 üzenetére
HDD-k esetén is ott van az az eltolás.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
<MZ/X>
őstag
Üdv az uraknak,
az a problémám, hogy egyik nap elszállt az SSD-m, újraraktam a win-t egy HDD-re, viszont innnentől fogva nincs hangom a gépből. Felraktam a legújabb drivert, próbáltam roll backelni a drivert, de semmi. Ha elindítom a zenét a sound mixerben látszik, hogy van jel, megy elvileg normálisan, de a fejhallgatóba semmi nem jut el. Biztosan nincs letiltva semmi ehhez kapcsolódó az alaplapon, illetve a fejhallgatóm is jó. Mit tanácsoltok?
Original's never fit - Socket 370
-
KraRe
aktív tag
válasz antikomcsi #47423 üzenetére
PÜ.
-
addikt
Hali! Hogyan tudok olyan telepítő pendrive-ot létrehozni, amire több ISO-ban lévő Win7 lenne? Tehát, hogy ki tudjam választani, hogy épp melyiket szeretném telepíteni. Az a tippem, hogy olyan ISO fájl kell, ami tartalmazza mind. Jól érzem, vagy van megoldás több ISO esetére?
Köszi!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Tavaly szeptemberben vettem egy Packard Bell EasyNote TM85 -JN-642HG notebook-ot, eredeti Win7-el. Alapból ugyebár rajta van a Win7 nekem csak be kellett írnom a felhasználónevet és kész. Eddig még nem volt újrarakva a rendszer most viszont újra szeretném. Telepítőlemezt nem kaptam állítólag a Win7 egy rejtett partíción van. Vagy egy olyan lehetőség, hogy visszaállítás a gyári állapotra, gondolom ez jelenti azt, hogy újrarakja a Win-t. Kérdésem, hogy ha ezt a gyári állapotra való visszaállítást választom akkor az összes frissítést ami tavaly szeptember óta megjelent újra fogja rakni? Mert azóta kijött egy pár és gondolom, hogy azt nem kevés idő lesz letölteni és telepíteni. -
Воланд
titán
válasz Gabesz1019 #47432 üzenetére
Igen, újra fogja rakni, viszont nem az összeset. Pontosabban fogalmazva: azóta kijött az sp1, ami tartalmazza az összes eddig megjelent frissítést, szóval csak az sp1 előfeltételeként megjelent frissítések fognak letöltődni, majd települni és utána jön maga az sp1.
-
TigerCat
nagyúr
válasz Thunderzolee #47367 üzenetére
Nekem a HSPA USB modem produkált hasonlót. Se kép, se hang, simán csak megállt minden. Ki kellett nyomnom. Nagy nehezen rájöttem, hogy addig nem szabad elindítanom a modem programját (Pannon/Telenor), amíg zölden nem villog a modem lámpája. Ha előbb próbálok csatlakozni, lehal a rendszer. Persze az Alcatel azóta sem adott ki újabb drivert...
Esetleg azóta erre van ötlete valakinek?
Link >>>[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
fatal`
titán
Ehhez nem kell semmi különös, csak annyi, hogy a sources mappából letörlöd az ei.cfg-t.
Ilyenkor fel fogja ajánlani a telepítő, hogy milyen verziót szeretnél telepíteni. (Home Basic, Home Premium, Pro, Ultimate és ezek N-es változatai, stb.)
Ha 32-bit/64-bit közös telepítőt szeretnél: Azt nem tudom, hogy lehet megoldani, engem is érdekelne.
(#47433) woland_y2k: "szóval csak az sp1 előfeltételeként megjelent frissítések fognak letöltődni, majd települni és utána jön maga az sp1."
Ez azért fura, mert szűz rendszerre mindenféle update nélkül nekem probléma nélkül települt az SP1 a notebookon. Letöltött egy db updatet az SP telepítője még a telepítés elején és kész, már szaladt is fel.
[ Szerkesztve ]
-
xxxthrief
aktív tag
válasz Zolinho1026 #47395 üzenetére
Asus van tudom azt nyomogattam meg minden de nem...
Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
fatal`
titán
válasz fatal` #47435 üzenetére
Az lemaradt, hogy valószínűleg azért van így, mert az updatere csak a kisebb (~200 megás) SP1 került ki, így, ami abban nincs benne azt előtte letölti.
(#47439) woland_y2k: Updateről nekem is több akart lejönni, de nem engedtem (le volt már tiltva, csak értesítőt kaptam). Viszont le volt töltve a full SP1 telepítő, avval telepítettem és az, ha jól emlékszem csak egy frissítést szedett le.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz fatal` #47435 üzenetére
Bevallom őszintén, hogy nekem úgy rémlik, hogy több frissítés jött le. De holnap dobok fel vm-be egy szűz rendszert és megmondom konkrétan, mert lehet, hogy tévedek.
(#47438) hunfatal: full telepítőt eddig nem is néztem. Ami a kezem ügyében volt gép ott mindegyik winupdateről szedte le az sp1-et. A friss telepítések meg kapták az integrált dvd-t.
Holnap megnézem akkor mindkettőt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sikerült találnom egy Win7 x64/x86 SP1 iso-t... Minden problémám megoldva... Isten királyság!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
fatal`
titán
válasz Воланд #47439 üzenetére
Az egészet csak arra írtam, hogyha valakinek meg van a full telepítő, akkor nem kell az updateről felajánlott vackokat letölteni. Tehát azok a frissítések, amik telepítés után ott megjelennek, nem az SP1hez szükségesek, hanem az updateről lejövő kisebb SP1hez.
[ Szerkesztve ]
-
-
<MZ/X>
őstag
47427-re valaki? Nagyon zavaró, hogy nem tudom normálisan használni a hangot.
-
félisten
válasz <MZ/X> #47443 üzenetére
Az biztosan nem okoz ilyen jelenséget, hogy ssd-re avagy hdd-re telepítesz OS-t.
Feltételezve, hogy jó helyre dugtad a fejhallgatót, a hangkari utility-jében is nincs olyasmi beállítva, hogy "az előlapi csatlakozók elnémítása, ha a hátsó panelba csatlakoztattak dugeszt..." stb stb (magyarul minden rendesen beállítva, semmi user error), akkor csak olyasmire tudok gondolni, hogy lehet, hogy az ssd sem véletlenül ment tönkre, lehet, hogy az alaplap kezd megzsibbadni. (pl egy leharcolt táptól.)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Mampa
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #47444 üzenetére
És ha az alaplap mindössze néhány hetes és a táp egy Corsair AX850, ami pár hónapos, mindegyikre ezer év gari van még, mert vadi újak? Nekem inkább az ugrott be, hogy tudva, hogy a kérdező az alaplapot úgy állította be, hogy az előre beállított gyári tuningokat használva 4,2-re (vagy 4,4-re) húzta a procit, mindent AUTO-n hagyva, s egyszerűen egy csomó minden (ramok, prociban lévő memvezérlő) egy kicsit sok feszültséget kapott...
-
félisten
Na most vagy Én maradtam le valamiről, vagy Te vagy parafenomén...
Honnan tudod, milyen konfigja van, meg hogy esetleg tuningolt?
(valamely másik topikban esetleg tett említést róla?)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
<MZ/X>
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #47446 üzenetére
Nem, csak tőle vettem a gépet.
Egyébként meg igen, volt egy olyan beállítás, hogy Load Optimized CPU settings, ott beraktam Turbo 4.0Ghz-ra, ami azért nem olyan nagy tuning, szóval nem hiszem, hogy ettől behalna az északi vagy déli híd. Meg a zöld sáv ugrál összevissza, szóval mintha minden rendben lenne, de nem jön ki semmi. Nincs user error, töviről hegyire átvizsgáltam a drivert, utility-t.Original's never fit - Socket 370
-
félisten
válasz <MZ/X> #47447 üzenetére
Hát ha kizárjuk a hardveres hibát, akkor még azt ellenőrizd, hogy az általad használt lejátszóban mire van állítva a kimenet...(annak a kimenetnek a driverben is alapértelmezettként kell lennie)
(Elnémítva nem lehet, mert akkor nem zöld, hanem szürke sáv "ugrálna")Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
<MZ/X>
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #47448 üzenetére
Igen, a Realtek HD audio, analóg kimenet az alapértelmezett, mutatja meg mondja is ha beledugom valamelyik kimenetbe, le is tiltottam, engedélyeztem, de abszolút semmi. A hardveres részét hogy tudnám kizárni?
-
Krystal_s
addikt
tudna nekem valaki segíteni ? az eseménynaplóban minden indítás után van egy figyelmeztetés: LMS Service cannot connect to Intel(R) MEI driver
Toshiba T210, előretelepített win7 64bit. 6hónapos a gép és már korábban is megvolt a hibaüzi. az Intel driver bugos, ezt sok helyen írják és vártam h majd kijön egy frissebb driver, de még most is ua van a Toshiba oldalán ,ami nekem is fent van. Illesztőprogram
nem lehet, h már van újabb driver ?
Aktív témák
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fénynél gyorsabban
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest