Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
Aktív témák
-
moonman
titán
válasz Steelmanus #41299 üzenetére
a Visual C++ runtime-ok nem írják felül egymást, a különböző verziók szépen működnek egymás mellett.
-
moonman
titán
válasz Namelesske #41302 üzenetére
"azt mindig bekattintom és annak ellenére sem alkalmazza mindenre"
olyan nincs. ha a tulajdonost leörökíti, végigpörgeti az összes alobjektumot, aztán megnyomod a jogosultság ablakban is, akkor jónak kell lennie.
a teljes userprofilt áttetted, vagy csak a dokumentumok/zene/képek/etc. mappákat? és ha az egész profilt, milyen módszerrel?
-
Namelesske
addikt
válasz moonman #41303 üzenetére
Csak a nem rejtett dolgokat tettem át, szóval a user profil az maradt a C-n csak a mappákat irányítottam át, amolyan tükörmásolat módjára, NTFS jogokat is másoltam, hogy teljesen ugyan az legyen mintha a C-n tárolnám őket. A képen látható módon:
Ugyan ezt tettem a nyilvános mappával is.
Pedig sajnos van. Egyszerűen kihagy egyes fájlokat mappákat, hiába pörög végig a dolog.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
pete_21
addikt
Felteszem mégegyszer egy korábbi kérdésem, reméljük most kapok választ. (moonman kolléga úgy is itt van most, hátha ő tud segíteni)
Szóval a kérdésem: [link]
Még annyival kiegészítem, hogy próbáltam Eszközkezelőben is eltávolítani az eszközt, újra fel is ismerte, de nincs változás. Valaki tipp?[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz moonman #41146 üzenetére
Tele van a napló figyelmeztetéssel, van benne egy két kritikus is, meg hiba is bőven.
Leállás, rendszerindítási lassuság. Az egyik az aidosrv.exe
Videomemória túlterhelt. Észrevettem a Km playernél megáll a kép, de a hang megy tovább."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
polonic
félisten
válasz Steelmanus #41296 üzenetére
Nem, nem a CCC szerepel benne. Néhány figyelmeztetésnél szerepel, nem a kritikus és hiba nevezetű bejegyzésnél.
(#41307) Steelmanus
Azért van kétszer is javítva, mert egyszer a 32 bitest, másodszor pedig a 64 bitest javítja.
[ Szerkesztve ]
-
Oxy.kiraly
tag
Megpróbálom itt is!
Hogyan lehet az, hogy a Duál procin (T3400) valamiért csak 1 magot lát a feladatkezelő, és majdnem dupla idő alatt áll fel a rendszer? Everest kijelzi mindkét mag hőmérsékletét, viszont a második magot nem. Ezt valahogy szoftveresen hogy lehet ki-be kapcsolni (win7), vagy valami hiba lépett fel a laptopomnál?
Pár perce tuti működött mindkét mag.Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy van-e olyan program win 7-re,mint macen az ical.
Szóval,hogy van-e rá ilyen naptáras program,amivel lehet naptárbejegyzéseket írni a napokhoz.
Előre is köszi!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Felkerült a Win7 sikeresen az 1005HA eeepc-mre, de egyszerűen továbbra sem észleli a billentyűzetet, és az egérpadot sem.
A vicc az, h bios-ban meg érzékeli, ott megy az enter, esc, s minden.Hardveres probléma lehet? Teljesen tanácstalan vagyok.
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
polonic
félisten
válasz Oxy.kiraly #41309 üzenetére
-
Oxy.kiraly
tag
válasz polonic #41312 üzenetére
Csak 1 procira van lehetőség, pedig tuti hogy 2 van fizikailag (mag).
Próbáltam az Ubuntu Live CD, és ott viszont szépen kezeli külön külön mindkét magot. Tehát feltételezésem szerint nem fizikai hiba, csak a Win7 én kikapcsolhattam valamit. Na de mit?Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
polonic
félisten
válasz Oxy.kiraly #41313 üzenetére
Nem válaszoltál a kérdésemre.
Be van ott állítva valami? Ha igen, szedd ki a pipát onnan.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Oxy.kiraly #41315 üzenetére
Biosba nem nyúltál bele?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Steelmanus
addikt
válasz polonic #41308 üzenetére
Sajnos akkor a hibanaplo bejegyzesre nem jot tippeltem, bar nalam a Diagnostics Perfomance alatt ilyen bejegyzesek voltak miszerint a CCC lassitja a bootfolyamatot es a killepest is, de akkor ez nem jott be.
2008 C++
Ahhh ... pofonegyszeru megsem gondoltam ra, koszonom.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz runner 125 #41311 üzenetére
Milyen verziót tettél fel?
(#41317) Oxy.kiraly
Milyen Windowod van fent, valami buhera program nem megy ?
[ Szerkesztve ]
-
Oxy.kiraly
tag
A feladatkezelő/szolgáltatásoknál próbáltam ezt-azt kikapcsolni.
Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
moonman
titán
válasz Namelesske #41304 üzenetére
furcsa, még sosem tapasztaltam, hogy "kihagyna" fájlokat, de ha te mondod, elhiszem.
egyébként ilyen áthelyezést jobb a mappa tulajdonságoknál intézni és nem Commanderből gányolni, az szépen áthelyez mindent és elvileg a jogosultságokat is viszi. -
moonman
titán
válasz Oxy.kiraly #41309 üzenetére
tehát azt mondod, más operációs rendszer látja? próbáld meg a legfrissebb Intel Chipset drivert feltenni.
#41320: nem kéne...
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz runner 125 #41311 üzenetére
furcsa, mert elvileg támogatott. eszközkezelőben látszanak?
-
runner 125
nagyúr
válasz sfdrakex #41319 üzenetére
Windows 7 Home Basic
moonman
Ez az, h csak az USB-s bill és egér látszik. Amint lehúzom megszűnik!
Eee pc topikban is érdeklődöm, ebben a hsz.-omban van két fotó is, ami a témához kapcsolódik.
Ez a válasz jött rá.
Ha, esetleg van valami tipp, h mi okozhatja, megköszönném.
Bill nincs beragadva, lenyomva...[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
moonman
titán
válasz Oxy.kiraly #41327 üzenetére
és történt valami, amikortól nem látja? rendszervisszaállítás esetleg...?
-
Oxy.kiraly
tag
válasz Oxy.kiraly #41327 üzenetére
Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
kalasz
tag
válasz Steelmanus #41299 üzenetére
Néztem a telepített frissítéseket de még csak hasonlót sem láttam amit említettél
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz runner 125 #41326 üzenetére
Biosban nincs valami elmókolva, Ha bekapcsoláskor nincs rádugva usb-s bill, egér, akkor se megy? Driverek nincsenek hozzá a gyártó oldalán külön?
-
runner 125
nagyúr
válasz sfdrakex #41332 üzenetére
A billentyűzet és az egérpad XP alatt pár napja használat közben, egyik pillanatról a másikra szűnt meg.
A bekapcsoló gomb mellett van egy hardveres gomb a gépen, amivel a touchpadot tudom ki-bekapcsolni. Noh amikor megszűnt azt is bekapcsoltam, s egyszerre hibát dobált. "Sajnáljuk, de gfsdvfd hibát észlelt, ezért leállt, a kellemetlenségért elnézését kérjük..."Szóval még ez a funkció sem működött.
Ekkor gyanakodtam, h esetleg vírust nyelt be, vagy éppen már régi^^ az ikszpé, s mindent legyalulva tolok rá Win 7-et, de nem javult meg a dolog.
A gyártó oldalán lévőket felraktam, ezeken kívül milyen drivert kellene még feltenni?! Win7-en már eleve működött kb. minden, wifi, hang, stb.. - pont a billentyűzet nem megy?!
-
moonman
titán
válasz runner 125 #41333 üzenetére
ez nekem vezérlőpanelesnek tűnik. bár az tényleg érdekes, hogy biosban meg működik.
-
soldi3r
veterán
szep estet!
akadt egy kis problemam:
van egy latitude laptopom, amin win7 pro x86 volt alapbol, ez eddig tokeletesen mukodott, a cegtol kaptam egy home premiumot ami x64-es, nekem boven megfelelne, de valamiert a ms windows virtual pc inditas utan azt irja ki, hogy nem megfelelo az operacios rendszer (vagy valami hasolnot)
ha jol olvastam a ms honlapjan az van irva, hogy home premiumon is mukodik, lehet, hogy megsem?
ha mar ennyire belebonyolodtam, a ms-os virtual pc-nel van jobb megoldas? ezt mar regota meg akartam kerdezni a nalam okosabbaktol, sajnos az autodiag szoftverek miatt szuksegem van az xp-reE30 (oo=[][]=oo)
-
bendzso
senior tag
válasz Namelesske #41287 üzenetére
Letöltöttem a teljes SP1 csomagot, megpróbáltam csökkentett módban, de még mindig ugyanazt a frissítést hiányolja. Megpróbáltam feltenni azt is csökkentett módban, de nem sikerült, mert kiírta, hogy nem lehet csökkentett módban feltenni azt a frissítést...
-
Namelesske
addikt
válasz bendzso #41340 üzenetére
Próbáltad már a rendszer fájlok átvizsgálását?
1. Nyiss egy rendszergazda parancssort,
2. Add ki ezt a parancsot: sfc /scannow
3. Várd meg míg befejeződik a vizsgálat, eltarthat egy ideig.
4. Indítsd újra a rendszert, majd próbáld ismét telepíteni a teljes csomagot.
További információk : Microsoft Technet
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
félisten
válasz soldi3r #41343 üzenetére
Nem vágott át az MS (inkább valóban félreértelmezted), csak kérdezhettél volna korábban, avagy kicsit keresgélhettél volna a neten, hogy melyik verzió miben is különbözik egymástól.
[MS] [Wiki] [SevenForum][ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
törölt tag
kis segítséget kérnék, mert elakadtam.
Kb 1 hónapja elkezdett random felébredni a laptopom alvásból (win7 32 bit, most már sp1)powercfg –devicequery wake_armed szerint hid-compliant mouse event ébresztett.
Nos már ahol találtam kilőttem, hogy egér ébreszthessen, de egyszerűen nem oldódott meg.
Ez egy t61, biosból nem tudom kilőni az usb-s ébresztést...Viszont: az egérrel hiába kattintgatok, arra nem ébred fel, de ha kihúzom a receivert, arra egyből...
Nyilván nem húzogatom hétköznapi használatban, de sajnos nem eléggé kicsi, szóval gondolom a táskámban meglökődik, és ezt már kihúzásnak érzi a gép...Ötlet mit csinálhatok, hogy újra használhassam a sleepet, és ne kelljen hibernálásra várnom?
-
Petyás
tag
Sziasztok!
Olvastam a korábbi hozzászólásokban, hogy egyeseknek megy az Office XP Windows 7 alatt. Én már többször próbáltam feltelpíteni, de sehogy se jött össze. Mindig az alábbi hibaüzenetet kapom a program elindításakor. (Word, Excel,,,)
"A ... alkalmazást nem telepítették az aktuális felhasználó számára."
Windows 7 Home Premium SP1 64bit (6.1.7601)
Office XP 10.0.2627
Van valakinek valami tanácsa?
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest