Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
A kérdésem az lenne hogy hogy amióta lefrissült a munkahelyen a Win 10 win11-re azóta az outlookban nem lehet keresni se
levélre se címzettre az aktuális postaládában. Ez előfordult már másoknál is vagy van-e erre valami megoldás mert visszaállni nem akarunk win10-re. És ez a probléma szinte mindent gépet érint ahol win11 van.
Előre is köszi a választ. -
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Olyan image filet szeretnék csinálni amiben nincs benne a spotify, disney, tiktok, játékok stb. Ehhez van-e esetleg valami spéci image készítő mert feltelepíteni és kiszedni és abból iso-t csinálni macerás hátha van gyorsabb megoldás.
Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Win 11 telepítés és domain-be léptetés után azt a hibaüzenetet kapom miután rendszergazdai fiókkal bejelentkeztem hogy "A hozzáférési napló megtelt. Ebben az esetben csak a rendszergazdák jelentkezhetnek be." Más fiókkal be sem enged. Itt mit lehet ilyenkor csinálni mert ezzel a hibával még nem találkoztam.
A választ előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Win 11 telepítés és domain-be léptetés után azt a hibaüzenetet kapom miután rendszergazdai fiókkal bejelentkeztem hogy "A hozzáférési napló megtelt. Ebben az esetben csak a rendszergazdák jelentkezhetnek be." Más fiókkal be sem enged. Itt mit lehet ilyenkor csinálni mert ezzel a hibával még nem találkoztam.
A választ előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva