Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz westlake #21304 üzenetére

    Mondjuk le lett írva világosan abban a 2 hozzászólásban, hogy mi lehet az ilyen nem hivatalos, külsősök által fejlesztett Windows rendszerekkel a probléma, de sebaj.
    Egyébként ha annyira jók, minőségiek és ajánlottak az ilyen külsős fejlesztők által fabrikált Windowsok, akkor ezeket amúgy használják bárhol is az otthoni bohóckodáson kívül, mármint szervezeti szinten cégeknél, vállalatoknál, oktatásban, aztán Windowszal előtelepített PC-knél, valamint a Microsoft és neves IT szakértők javasolják ezek használatát a gyári, hivatalos kiadású Windows 11 helyett? Tudjuk a választ (= nem), sőt pl. a Microsoft fórumán is van erre vonatkozó kérdés-válasz, pont ezért nem nagyon van itt miről beszélni.
    Szerintem inkább az a rettentő gáz, amikor egyesek egy Windows szaktopikban úgy próbálnak firtatni valamit, megmagyarázni pl. az imént leírtak ellenkezőjét, hogy azzal eleve ellentétes a hivatalos álláspont is. :B

    Egyébként ha már Tiny11, akkor pl. ezen cikk alapján a nyílt forrású Tiny11 Builder használata még úgy-ahogy oké lehet, mármint ha tudja a felhasználó hogy pontosan mit csinál és nem távolít el mindent összevissza, meg ezt is csak saját felelősségre javasolt és hivatalos ajánlás nyilván nincsen rá. Az meg hogy fontos rendszerösszetevőket szoktak eltávolítani az előre elkészített ISO-kból, nem hivatalos kiadás lévén csak saját felelősségre javasolt a használatuk stb., eleve nem újdonság, amit pl. ezen és ezen cikkekben is leírtak.
    + Ugye abból a jelenlegi kb. 66 és majd 30-ból vajon a felhasználók hány %-a játszadozik ezekkel a karcsúsított Windows 10/11 rendszerekkel manapság a sokmagos CPU-k, sok RAM, TB-os SSD-k korábban. Szerintem erre is sejtjük a választ. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák