Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz qqcqqc #16191 üzenetére

    Bacsis vett tőlem egy 1600AF-et, és beépítés után azt írta nekem, hogy csak haxolással tudta felrakni ismerőse gépére a win11-et. Ezzel nem értettem egyet, és megkérdeztem, hogy beállította-e uefi-ben a megfelelő dolgokat (TPM 2.0, secure boot), amire csak annyit válaszolt, hogy már mindegy :B . Azóta vettem még egy 1600AF-et, és mindenféle haxolás nélkül felment rá a MCT-s telepítővel a 11.
    Igazából csak a "neve" miatt nem támogatott, win10 alatt piros X volt a neve mellett, a többi mellett zöld pipa volt.

    #16190 Doky586
    Nincs jobb dolgod, mint egy magát amúgy írásban nagyon nehezen kifejező user állandó jellegű vegzálása. Na ez gond. Állandó élcelődő hsz-ekre reagálni, amikor lenne más dolgom, ez is gond. Sajnálom, ha nem sikerült megértetni veled a gondolataim, de több energiát nem ölnék bele. Csak, hogy értsd a dolgot: az általad megválaszolt hsz-t közel egy órán keresztül írtam, és ez is lassan fél óránál jár.
    Amúgy 5x írtam le, hogy sikeresen és haxolásmentesen települt az adott gépekre a 11, és a veled ellentétben segíteni próbáló fórumtársunknak is csak az ötödik ilyen jellegű hsz után esett le, hogy konkrétan én vagyok az egyetlen ilyen jellegű tapasztalattal rendelkező user. Erről beszéltem kommunikációs nehézségek címszó alatt, sajnos volt időm megszokni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák