Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5 Pro teszt
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz King Unique #14988 üzenetére
A mydigitallife, amiről a script-elet linkeltem volt már BAN-olva a Google keresőmotorból amiatt, hogy vannak ott "ingyenes aktiváló script"-ek is. A Microsoft Defender is letiltja őket épp emiatt. Pedig azok átlagos IT tudással olvasható script-ek. A Defender alapbeállításokkal mégis beriaszt miattuk, mint ha vírusok lennének.
De a bináris tuti biztonságosabb (mert azt kevesen érik meg -> én se... ezért nem javaslom senkinek).
(IT szinten már rég háborúban volt a világ: USA<->Kína<->Russia, stb...)Igen, ahogy én is írtam, elméletben bármiről lehet boot-olni UEFI-vel, ReiserFS-ről, EXT4-ről, JFS-ről, XFS-ről, és akármiről, amit ki tudsz magadnak találni és írsz hozzá UEFI driver-t.
Ha benn vagy a "Canonical körben" (aki kapott SB kulcsokat), akkor írhatsz shim-en át betöltött loader-t, amiben bármi lehet, és átmegy a SecureBoot-on is. (Innentől kezdve nincs is értelme a SecureBoot-nak, bár eleve nem volt, mert vagy csak az MS boot-olhat, vagy lényegében titokban szinte bárki, szóval halva született ötlet volt...)
Talán egy fizikailag kiégő biztosítékkal működhetne, mint az Android telefonok, mikor root-olod őket, de egy "rakd össze a saját PC-d" piacon ez "szerencsére" nem lett áterőltetve.
Bár egy PC alaplapon 100x egyszerűbb áthidalni a kiégő biztosítékot, mint egy ''összeragasztott' okostelefonon.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hardcore café
- Milyen mosógépet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest