Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    válasz Sk8erPeter #14125 üzenetére

    Az nem indok, hogy jaj, ne kelljen má' beutazni a vizsgára, mert az milyen kényelmetlen, ha már vállaltad a képzés feltételeit.

    Hinnye, ezt honnan vetted? ilyet nem írtam, hogy az a baj, kényelmetlen.
    Az a baj, ha annyira nincs képben, hogy észre sem veszi, ha van(nak) olyan hallgató(k) aki(k) (mert akár többen is) kenik vágják a témát és folyamatosan kisegítik a tanárt, mikor elakad, vagy épp a fél társaságnak ők oldják meg a problémát és nem a tanár rohangál körbe körbe

    és lásd a többi felvetésedre:
    Mondjuk szerintem ilyen módon, ahogy írtad, nem szabadna semmilyen megkülönböztetésben részesíteni azt, aki a többieknél tapasztaltabb az adott témában. Legyen kiírva lehetőség például komolyabb szorgalmi házi feladat elkészítésére vagy hasonlóra, ami ha jól sikerül, kaphat a diák megajánlott jegyet a tárgyból, ami miatt nem szükséges ZH-znia/vizsgáznia, de az gáz, hogy csak ha úgy sejti, hogy vágod a témát, akkor máris nem kell teljesítened azokat a követelményeket, amiket a többieknek.

    hát ha a 17:50kor feladott házit beadom 20:00-kor úgy, hogy a kért 3 alap felvetés mellé extra ellenőrzéseket is végez a feladat, és 50 perc az út hazáig, vagy épp órán a kivetítőn lévő kódon el tudunk beszélgetni, mi miért jó, vagy épp szólok, ha rosszul írt valamit a nagy siettségben, és a kiadott feladatot mivel megcsinálom a 10 perc szintidő helyett 2 perc alatt, majd a sorban még 4 gépen mindenki hibáját kijavítom, majd a tanár kaján vigyorral közli, mi lenne ha átírnám emígy, és azt is legépelem neki, szerintem nem indokolatlan hogy megajánlja a jegyet.

    vagy hasonlóan számítógépes adatelemzés (big data alapok) táblára írt sql parancsok-ban hiba javítása, többször szinkronban írás vagy hamarabb megfejtés a saját gépen mint a tanári gépen (mert jobb a gépem) sokat nem vacakolt a jeggyel.

    ellenben volt operenciás rendszerek II-nél mikor a csoporttársam gépéről a másik csoportból valaki letörölte a korábban beállított win7server/kliens gépeket, a bekonfigolt AD-vel, csoportházirendekkel, és szóltunk a tanárnak, hogy így hogy fog 1,5 óra múlva vizsgázni?
    Közölte: hát úgy, hogy van 1,5 órája újra csinálni. Csaj sírva fakadt.
    Na másfél óra alatt fel lett rakva neki a win7 server, win7 kliens, virtualba, bekonfigolva a server, active directory, csoportok, userek, megosztások, és közben az aktuell órai munkát is aszinkron a saját gépemen csináltam, végignézte, és lazán nem hatotta meg, vizsgázni kellett, mint ahogy annak a másik srácnak is, aki 6 éve microsoft servergazda egy középvállalatnál, és konkréten órán tőle kérdezte a tanár, hogy a legújabb windows server mittudomén 2015 vagy mi szerint mi változott egyik másik modulban. Szerintem símán élvezte a tömeget a vizsgán.

    én ezeket nem értem. Biztos embere válogatja, hogy az adott tanárt frusztrálja-e, hogy van a csoportban olyan, aki nem akkor hallott először valamit.

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák