Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
amikor lebukik a másik hacker és a tetőn kell baromkodni, oda van valami trükkötök arra a mocsok páncélosra?
kb zsinórba 10x kinyírt már és kezdek mérges lenniSeriesX: JamesSHun
-
-
parampa
aktív tag
válasz #56230144 #1915 üzenetére
Azon a konfigon 720p High-on is.
Watch Dogs on Intel Pentium G3420 Ultra Low graphics.
-
h1mpi
félisten
A sweet fx esetében írják, hogy fraps kikapcs és scroll lockal van az on/off.
• NOTE:
+ Extract to: Steam\SteamApps\common\Watch_Dogs\bin
+ Press "SCROLL LOCK" to OFF/ ON SweetFX.
+ If its not working, just try: right click to Watch_Dogs.exe => Properties => Compatibility => choose Run with win 7.
+ Maybe it won't work on win 8/ 8.1 ( Read this thread, mb it can help you http://www.overclock.net/t/1485750/how-to-use-sweetfx-in-windows-8-1. Or check this video: https://www.youtube.com/watch?v=wYbYdkYOWJ4)
+ Need to close FRAPS before start the game![ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
glspeter1
őstag
válasz ForRedGlory #1956 üzenetére
Egy jó darabig még biztos nem lesz belőle semmi ( ), még pedig ezért:
"Quick update from the team:
It is a complex issue that could be created from numerous sources and we’re doing our best to isolate it and find a solution.
As we are now, we’re still trying to replicate the issue and we still need your help to find the exact problem, create a fix, test and release it."Még reprodukálni sem tudták a hibát, nem hogy javítani. Szégyen.
[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
h1mpi
félisten
-
-
Dollface
tag
Nem teljesen tiszta nekem ez a felderítés dolog, homályosítson már fel valaki legyen szíves...
Mi a különbség pontosan a Ctos torony és a Ctos központok között? Melyik mit old fel?
-
Locutus
veterán
válasz dergander #1965 üzenetére
Én feloldottam már az összes tornyot meg központot. Talán 1-2 volt max, amin kicsit kellett sakkozni, a többi elég egyértelmű volt. A központok is marha egyszerűek, főleg mert röhejesen buta az AI.
Innentől meg jól látszik, hogy egy nagy repetitív semmi az egész város. Fixerküldetés, konvoj, minden toronynál 2-3, aztán ennyi. Ha a sztorival végzek megy is az uninstall, nincs mivel szórakozni tovább.
Detto mint a FarCry3 volt. Ott is ha minden outpostot felszabadítottál, és vége a sztorinak, nincs tovább mit tenni, mert eközben már a terepet is megismerted amennyire lehetett. Nincsenek csodák, sem különösebb felfedezhető helyek, és minekután a fizika és az irányítás is gagyi, a freeroam/mészárlás se okoz különösebb örömet.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz ForRedGlory #1967 üzenetére
Hát nemtom hallod... azért 2 hét alatt eljutni az uninstallhoz. Ha nem csak egy nv kupont vettem volna 6500-ért, asszem kicsit bánnám a kiadott pénzt.
Ehhez képest a GTA IV-et a mai napig előveszem, és szívesen ökörködök benne...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
szasanyi
félisten
Én afelől érdeklődnék, hogy R9 290 kártyán tolja-e vki illetve azon hogyan fut, vannak-e (és ha igen milyen) problémák?
-
gyuszaa
őstag
-
vtomi2
őstag
Szerintetek az miért van, hogy az Iraq-os animáció (amikor rámlő és elfut) után megáll a kép, és semmit nem tudok csinálni a géppel, csak bekapcs gombbal újraindítani? Amúgy nem szokott fagyogatni a gépem, mióta megvan a win8.1 azóta talán ha 1x kaptam kék halált, azt se mostanság.
-
szasanyi
félisten
Köszi srácok! Azért kérdezem, mert éppen egy 290-et vennék ha minden jól megy. Melyik driver kell / jobb hozzá?
-
SkyS1gn
félisten
ctOS mobile valakinek hajlandó volt működni egyszer is? Csak keres aztán semmi se történik...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
h1mpi
félisten
válasz Snip3r_HUN #1979 üzenetére
Az a fókusz tabbletta mire jó? Komoly az a cucc! Mit lő ki?!
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
-
kozi71
senior tag
Mi a trükje a játék indításának?
Dobozos verzió special edition.
Uplay -nál megjelenik, el is indul. De miután be jön az a képernyő ahol három pörgös töltés jelző ikonra figyelmeztet már magyarul, na onnan visszarak uplay oldalra. Onnan aztán csak uplay oldalt nézegethetem.high tech, low life
-
Sensut
őstag
Bár nem vagyok kezdő, de ennyi lehetetlen küldetést egy csomagban még nem láttam, és még csak menteni se hagy a játék. A Far Cry 3-ban is utáltam a "játék időre" szívatást, de ebben aztán nagyon rájátszott az Ubi. Én meg azt hittem hogy végre kinőtte a játékipar ezeket az olcsó, időre szabott feladatokat Kár érte, csúcs játék is lehetett volna.
-
Phobion
őstag
A hangtompítós sniper borzasztó nagy hiányát érzem, igazán beletehették volna, vagy akkor már egyéni testreszabást a fegyvereknek.
-
Phobion
őstag
válasz ForRedGlory #1992 üzenetére
Mégis ott a snipertől kezdve a gránátvetőn át a géppuskáig, innentől kezdve már egy hangtompítós sniper is belefért volna.
(#1990) mate3553 - Az meg, hogy túl könnyű lett volna, hát relatív.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz ForRedGlory #1995 üzenetére
Épp ezért, egy olyan sniper már lényegtelen lett volna, na elég a hsz farmból, peace.
-
Föcsök
aktív tag
Sziasztok!
Most gyorsan alt+tab-al letettem a játékot a tálcára, mert leesett az állam! Az hagyján hogy valaki linkelt egy képet még korábban hogy egyik faszinak az van infoként leírva hogy a Brotherhood üldözi. Egyértelmű AC utalás.
Aztán most játszok, épp a criminal convoy-ból az utolsó mission-t csinálom, és a mission neve, meg a benne lévő embertől leesett az állam. Az AC4-ből Olivier Garneau az! Tudjátok aki az elején bemutatta az Abstergo-t nekünk, meg a lányt aki körbevezetett. Utána ha valaki olvasgatta AC4-ben a e-mail-ket akkor volt szó hogy majd mennek egy konferenciára Chicago-ba, de sosem tért vissza. Hát azért meg Aiden megölte mint a szart az Assassin-ok nevében!!!!!!!utolsó criminal convoy mission, jobb alsó sarok!
Meg ac4-ben is hekkelgettünk' a főhőssel nem gyengén. A végén még Aiden is assassin lesz.
Trivia részben: In Watch Dogs, another Ubisoft game, Olivier was taken down in Chicago by Aiden Pearce, on behalf of the Assassins. - Beszarás
Na gondoltam AC4 meg easter egg fanokkal megosztom. Már amikor AC4-ben olvastam hogy Chicago meg ctOs gondoltam hogy a WD-ben is lesz AC-s dolog de erre nem számítottam.
Komoly. Na megyek vissza játszani.
Requiescat in pácsé'!
szerk: lehet napokkal ezelőtt ugyanúgy Olivier volt belinkelve (most vettem észre hogy ugyanúgy a targeted by the Brotherhood a status), csak nem olvastam el az ember nevét (szerencsére, így legalább most leesett az állam), szóval lehet tárgytalan, de nekem most esett még csak le.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Jaja, lehet, hogy a elkövetkező részekbe még több összemosás lesz.
Kövi ac-be talán Aiden-t fogják berakni az animusba.
Nem Apple of Eden lesz, hanem Apple of Aiden“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest