Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz MasterDeeJay #1720 üzenetére

    Hát... Ez nem teljesen igaz, sőt...
    KV1 jó helyen van ott ahol van. Az L-11-es csővel szerelt 3.7-es BR-t kapott. Lássuk mit jelent ez német oldalról: Marder, Pz III J1, L, M, és Pz IV F1, F2, és StuG F! Utóbbival gyönyörűen oneshotolom őket 500-600 méteren belül. De a Pz III M is átfújogatja azt a páncélt, közelebbről. Beforgatva ér valamit szerencsétlen, de könnyű az oldalába kerülni, és ahogyan írod, az ágyújától nem nagyon kell félni. Bár volt, hogy egy meccs alatt 2 spawn-ból 2x kilőtt a mocsadék egy lövésre, mind 2szer robbantam egyből a Pz 3-mal.
    A lényeg, hogy szerintem egyáltalán nem alultierezett.
    Ammo rack halál: Ha akarod töltök fel egy videót karelia pálya, 1 Su-85, és KV-85 kapott 2 prcen belül ammo racket Pz IV G-ből. A SU-85 csak mák volt, nem tudtam hova lőjek, kapáslövés volt, de a KV-85-nél tudtam hol vannak a lőszerek. És rendszerint bejön az ammo rack ellenük, ha tudom hová kell lőni.
    Vagy tudok Stug G-vel is mutatni ezt-azt, legutóbb White rock fortress pályán egy SU-122, egy SU-152, és egy T-34-57 lett az áldozatom 2-3 percen belül (igaz azok nem ammo rack-el, csak a erőviszonyok személtetése miatt írom) Mind a 2 meccsem RB volt.
    De ne hidd, hogy én mindig jól játszom, legutóbbi 3 RB-m, gyászos volt, volt hogy nem is öltem, egyszerűen kicsináltak a vegyes USA/USSR csapatok.

    bob.zxr:
    Nyílván az debilség, ezt értem, de én pl. jobban szeretek úgy taktikázni, hogy nem csorda módjára megyek a többiekkel, még ha ez azzal is jár, hogy nem a foglalópont felé veszem az irányt.

    RG4L:
    Az tök jó lesz. Újabb adag belőhetetlen fostalicska. De legalább a többségük lassú, az ágyúik meg szarok. Elvileg. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák