Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Fú gyerekek, hát ez a screenshot büntet:
The Matrix - Path of Neoba néztek így ki a dolgok ami egy lassan 20 éves játék!
-
Darth_Revan
veterán
fifejezetten elírás
-
ldave
félisten
-
vm93hun
aktív tag
Egész jól indul ez az év:
-CrossfireX/Knockout City le lesz lekapcsolva
-Forspoken bukta
-Ez is bukta
-Idénre van 2 várt játék, amiben valószínűleg szintén csalódni fogunk (Dead Island 2 és System Shock)
-És még a többi, hátra van...Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
saelin
veterán
Még én a grafikától el is tekintenék ha legalább a gameplay szuper élvezhető lenne, de így... Ahhoz képest hogy a trailerben menőznek hogy ezen, meg azon a játékon dolgoztak a múltban és semmi látszata neki. Sokszor elgondolkodom azon hogy egynémely fejlesztő mégis mit gondol a saját munkájáról, mert néha látni egy-egy ilyen gyöngyszemet ami semmilyen szintet nem képes megütni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
.LnB
titán
válasz
markknight #1 üzenetére
Mééég a karakter hátsója se formás.
Szóval még csak nem is arról van szó, hogy oda spórolták meg a poligont.
Homo Ludens
-
Vártam a teszteket, de ez elkeserítő.
Kár érte, a körítés pedig nagyon jó lenne, kb. mint egy 2023-as ONI.#1 markknight
Igen, nekem is itt szúrt szemet először a sivár grafika.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
Harbinger85
aktív tag
Csak nem láttam meg az új címek között Steamen. Ránézésre és a trailerek után jónak tűnik. Retro cyberpunk hack'n'slash, de sok kritika volt a játék hossza és ára végett is. Kár érte, ha Game passbe kerül vagy pofátlanul olcsó lesz - amit manapság egy AAA cím is elér - akkor lehet csak megveszem, mert úgy érzem személy szerint én ellenék vele. Személy szerint én a Wolfeinstein: Youngbloodot is élveztem.
-
Televan74
nagyúr
De a címet nagyon jól választották meg!
Eladó cuccok!!! https://tinyurl.com/2p9xjwkc
-
xeon forever
addikt
Postal2 gagyiban?
[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
nanocry
tag
Borned: (in) Dead
-
ddekany
veterán
Vajon saját game engine lehet, hogy nem tud kapásból árnyékot, vagy csak trollságból kikapcsolták?
-
Komplikato
veterán
Grafika engem annyira nem zavarna, HA jó játék lenne. De nem az. És elég sok pénzért ilyen, amilyen. Azt se nagyon értem minek kellett ehhez UE4, a grafikát elbírta volna a jó öreg UE2 is.
Viszont amitől a játék videóit nézve agyérgörcsöt lehet kapni, az a halál darabos harcrendszere. Az ONI millió éves, és ehhez képest az higanymozgás."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Ebből 10 perc is sok volt.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / GFN / NUC 13 Pro / JBL / S3000 Pro / WH950NB
-
A.tessz
senior tag
Ritka, hogy a trailer grafika is szar. (itt sikerült ezt is elérni)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hol vannak azok a szép idők, amikor bárki össze tudott kalapálni egy akciójátékot PS2-re? A Wanted: Dead készítői most ezt a hozzáállást hozták vissza, igaz, már PS5-re (és PC-re meg Xboxra).
- SSD kibeszélő
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Aliexpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Amazon Kindle
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MFD3 USB-s DAC és Előerősítő - bkercso
- MFA3 Fejhallgató-erősítő - bkercso
- ASUS ROG PC: I7 8700 / B360-H GAMING / TUF RTX 3070 8GB / 500GB SSD+1TB HDD / 650W TÁP / RGB HÁZ!
- Új ASUS Zenbook Flip 13 Érintős hajtogatós Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 4Mag 8/512 FHD OLED +Toll
- GAMER PC: ASUS B360M-K / i5 9400F / 16GB RAM / 512GB SSD+500GB HDD / RX6600 8GB / Win 10 / !!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest