Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Fú gyerekek, hát ez a screenshot büntet:
The Matrix - Path of Neoba néztek így ki a dolgok ami egy lassan 20 éves játék!
-
Darth_Revan
veterán
fifejezetten elírás
-
ldave
félisten
-
vm93hun
aktív tag
Egész jól indul ez az év:
-CrossfireX/Knockout City le lesz lekapcsolva
-Forspoken bukta
-Ez is bukta
-Idénre van 2 várt játék, amiben valószínűleg szintén csalódni fogunk (Dead Island 2 és System Shock)
-És még a többi, hátra van...Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
saelin
veterán
Még én a grafikától el is tekintenék ha legalább a gameplay szuper élvezhető lenne, de így... Ahhoz képest hogy a trailerben menőznek hogy ezen, meg azon a játékon dolgoztak a múltban és semmi látszata neki. Sokszor elgondolkodom azon hogy egynémely fejlesztő mégis mit gondol a saját munkájáról, mert néha látni egy-egy ilyen gyöngyszemet ami semmilyen szintet nem képes megütni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
.LnB
titán
válasz markknight #1 üzenetére
Mééég a karakter hátsója se formás. Szóval még csak nem is arról van szó, hogy oda spórolták meg a poligont.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
Vártam a teszteket, de ez elkeserítő.
Kár érte, a körítés pedig nagyon jó lenne, kb. mint egy 2023-as ONI.#1 markknight
Igen, nekem is itt szúrt szemet először a sivár grafika.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Harbinger85
aktív tag
Csak nem láttam meg az új címek között Steamen. Ránézésre és a trailerek után jónak tűnik. Retro cyberpunk hack'n'slash, de sok kritika volt a játék hossza és ára végett is. Kár érte, ha Game passbe kerül vagy pofátlanul olcsó lesz - amit manapság egy AAA cím is elér - akkor lehet csak megveszem, mert úgy érzem személy szerint én ellenék vele. Személy szerint én a Wolfeinstein: Youngbloodot is élveztem.
-
Televan74
nagyúr
De a címet nagyon jól választották meg!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
xeon forever
őstag
Postal2 gagyiban?
[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
nanocry
tag
Borned: (in) Dead
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
ddekany
veterán
Vajon saját game engine lehet, hogy nem tud kapásból árnyékot, vagy csak trollságból kikapcsolták?
-
Komplikato
veterán
Grafika engem annyira nem zavarna, HA jó játék lenne. De nem az. És elég sok pénzért ilyen, amilyen. Azt se nagyon értem minek kellett ehhez UE4, a grafikát elbírta volna a jó öreg UE2 is.
Viszont amitől a játék videóit nézve agyérgörcsöt lehet kapni, az a halál darabos harcrendszere. Az ONI millió éves, és ehhez képest az higanymozgás."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Ebből 10 perc is sok volt.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
A.tessz
senior tag
Ritka, hogy a trailer grafika is szar. (itt sikerült ezt is elérni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- További aktív témák...
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- HP ProBook 450 G5, 15,6" HD, I5-7200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, Nvidia 2GB VGA, WIN 10/11, Számla, G
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen