Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
Topikgazda
válasz madaraszoli #3140 üzenetére
Úgy tűnik igen, hogy csak a 8-as szériánál van engedélyezve a VoWiFi.
-
anglergab
addikt
Vagy a profil nem jó, vagy nincs engedélyezve.
-
Aurig@
őstag
Nekem sima 7 van, de nálam sem megy. VoLTE hibátlan! A szolgáltatónál is be van kapcsolva, nálam is aktív a VoWIFI kapcsoló, mégsem megy.
Egyébként én ki sem tudnám használni. Ahol nincs térerő, ott wifi sincs, /amerre járok/.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
tomp
Topikgazda
válasz madaraszoli #3145 üzenetére
Igen tudnál profilt váltani de nem fog menni!
Telekomnál jelenleg még csak OnePlus 8-as szériánál engedi a VoWiFi-t! A jelenlegi profil is tökéletes csak nem engedi a Telekom. -
tomp
Topikgazda
válasz madaraszoli #3151 üzenetére
Na arra én is kíváncsi vagyok
Érdekes, hogy ismerősöm be tudta kapcsolni a 7T-n a VoWiFi-t de ő a Telekomnál dolgozik. -
zsolt501
nagyúr
válasz madaraszoli #3156 üzenetére
Az a nagy igazság, hogy nagyon sok készülék nincs a listában, és mégis működik, ez igazán a telefonon lévő szoftvertől is függ, hogy fog e működni, és ha működik is akkor megbízhatóan megy e.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
tomp
Topikgazda
válasz madaraszoli #3156 üzenetére
Ez aztán a szakmai ügyféltámogatás... Milyen a nem szakmai...
zsolt501
A telefonban ott van a VoWiFi is hidd el! Láttam már a szememmel OnePlus 7 Pro-n működő Telekom VoWiFi-t!
Sőt nekem anno OnePlus 5-ön ment! -
tomp
Topikgazda
válasz madaraszoli #3161 üzenetére
Telekom-Voda hívás is problémás. Ott a Telekom konkrétan minőség romlást hajt végre, hogy a vodánál ne akadjon ki a hívás... Vodánál valamit nagyon elcsesztek...
-
tomp
Topikgazda
válasz madaraszoli #3168 üzenetére
hmm ééérdekes.
Pedig működésre lehet bírni szolgáltatói engedélyezéssel külön. -
DeusHun
őstag
válasz madaraszoli #3151 üzenetére
Én a Oneplus-nak írtam, hogy a telefon nem támogatja a HU Telekom profilt. Ahogy néztem a német Telekomosoknak sem ment a VoWifi.
Nekem a VoLTE sem funkcionál, a Vodafone kártyával megjelent a HD jel mikor hívást intéztem, a Telekomossal semmi.
Egyelőre várom a válaszukat, épp a logokat elemzik. Ha van időd érdemes lehet futni velük egy kört (hátha okosítanak valamit a következő rendszerfrissítésre).Rainforest Alliance Certified signature
-
DeusHun
őstag
válasz madaraszoli #3202 üzenetére
Na jó, de hol kell profilt váltani? Vagy hogy? Tezstelném én, de nem tudom mit is kell
Rainforest Alliance Certified signature
-
fant0mi
őstag
válasz madaraszoli #3409 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz madaraszoli #3409 üzenetére
Jaja,... Nekem 7T-m van, és feltéve 10.0.13-at, müxik a Telekom WoWIFI.
Ami fura, hogy a szolgáltató neveként azt írja hogy WIFI, Telekom VoWIFI-re csatlakozva.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
fant0mi
őstag
válasz madaraszoli #3543 üzenetére
Nezzel bele a routerbe, ipsec ne legyen letiltva.
-
tibor23
senior tag
Ha tényleg műholdas net, azzal értelmetlen vowifizni a nagy időkésleltetés miatt is - szerintem.
-
martonl
senior tag
Igen, ahogy tibor23 is írta, az lehet gond. Ha másért nem, a késleltetés miatt. Starlinken állítólag kisebb a késleltetés, de azt még tudtommal nem nagyon lehet használni nálunk, nem hiszem, hogy olyan lenne nálad.
Ja, meg hát külföldi IP-d is van akkor gondolom. A Telekom vowifi ezért tuti nem is menne, csak a Digi talán, nem írtad, melyik szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest