Hirdetés
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elite: Dangerous
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domestos
tag
Az ingyenes az 2 havonta egy 10 eurós/dolláros feltöltés. Máris drágább, persze a feltöltés is lebeszélhető.
Ráadásul a Dellmontnak van egy nem nagyon reklámozott fair-use policyja, és párszáz perc után drágíthat vagy korlátozhat. Azt nem tudom, mennyire szokta tényleg megtenni, de állítólag egyáltalán nem korlátlan, szoktak korlátozni. Van valaki, aki Dellmontot 5-600 percnél többet használ egy hónapban? Mi a tapasztalatotok?
-
Domestos
tag
válasz kissjani85 #22687 üzenetére
EU-n kívüli ország kell. Az USA-t szokták itt javasolni, de ha jól gondolom, bármelyik nem EU ország megfelel.
Szerk: átírni nem lehet, úgy kell regisztrálni.[ Szerkesztve ]
-
Domestos
tag
válasz kissjani85 #22690 üzenetére
A számodat, mint caller id-t több acchoz is megadhatod, ilyet csináltam már. Legalábbis különböző al brandekkel. De szerintem minden Dellmont klónnak közös az account adatbázisa. Azt nem tudom, hogy törölni lehet-e úgy, hogy utána más címmel ugyanazt az accot hozod létre. Egyszerűbb csinálni egy új accot, az előzőn esetleg levő pénzt meg elhasználni, de már nem feltölteni.
-
Domestos
tag
Egy kis személyes összefoglaló, hátha valakinek tanulságos lesz:
LG F6-ot használok (ami amúgy nem túl jó voipre), Voda 4G-vel, stuntcalls-al.
Programként nekem a Bria vált be. A GW-t, meg az Acrobits Softphone-t nem tudom milyen, nem vettem meg egyiket sem.
A CSipSimple működik, de szeretni nehéz. A Denwa (köszi a tippet, embe) nekem túl buta. Azt írja, tud outbound proxyt, de sehol sem találtam a beállítását, pedig nekem kell, de legalább visszhangzott. A Zoiper dettó, beállított echo cancellation-el is. A GS Wave nem rossz, de ott sincs visszahang kioltás. MobileVOIP, Mizu kb használhatatlan az igényszintemen.Amúgy ha egyik irányba nincs hang, az jellemzően NAT probléma, merthogy már a mobilszolgáltatók is NAT mögötti címet szeretnek kiosztani. Nézzétek meg, sokatoknak nem publikus az mobilneten kapott IP címe. Legtöbb SIP phone megküzd vele, de ha nem jön össze, akkor egyik irányba nincs hang.
Furcsa mód a saját, elvileg jól beállított otthoni wifimen is elég nagy késleltetésem van a hangban. Akinek erre van tippje, miért, megköszönném. A Voda 4G dettó ilyen problémás. A használható minőséget nálam a VPN beállítása hozta meg, rögtön lement a késleltetés és stabilan jobb lett a hangminőség.
-
Domestos
tag
válasz bobek72 #23158 üzenetére
A programoknál simán lehet a telefonom a gyenge. Viszont szerintem különbség lehet a telenor és a voda 4g-je közt is, hogy mit hogy szűrnek, mert a VPN-en át jól megy, ami anélkül nem.
Szerk: nem szűrés a pontos szó, hanem egy kis finom traffic shaping.[ Szerkesztve ]
-
Domestos
tag
válasz hgabor19 #23162 üzenetére
A routeremen DD-WRT fut, azon van beállítva a SIP proxy, valamint a PPTP szerver.
Tehát a mobilról bevpnezek az otthoni hálómra, kapok egy belső címet, és a router SIP proxyn át megyek ki kábel nettel a dellmont szerverre. Ez így szépen megy.
SPI firewall be van állítva, SIP ALG meg tudtommal nincs is a DD-WRT-ben.
Ez alapján azt gondolnám, hogy valami wifi probléma. Most újra leellenőriztem, egy elég szabad csatornán vagyok, azt gondolnám, hogy kicsi az interferencia, de pl az imént volt egy ping sorozatom 3% pocket loss, 10ms tipikus idő, 96ms legrosszabb. Ettől azért annyira nem vagyok elájulva. -
Domestos
tag
-
Domestos
tag
Sokszor javasoljátok a Groundwire-t. Mennyire jó ötlet helyette megvenni az Acrobits Softphone-t? Mennyivel butább?
-
Domestos
tag
A UPC-vel ellentétben a Diginél külön előfizetés a nomadikus elérés, de amúgy van. Viszont itt többen is szenvedtek a használatával, valahogy nem jött össze normális minőségben. Nem tudom, hogy csak elrontottak valamit, vagy tényleg gond van-e a Digi szolgáltatásával, én úgy voltam vele, hogy plusz előfizetést nem ér nekem.
-
Domestos
tag
válasz gabor9991 #25481 üzenetére
Pedig a callback ugyanaz a voip szolgáltatás, úgyhogy szerintem ha a sima voip hívás gyengébb, akkor a te oldaladon van az oka, ami leginkább a net. Nekem a wifi sosem volt jó, pedig saját, jól beállított wifim van, a mobilnetet meg szerintem traffic shape-elik, bár bizonyítékom nincs rá, de saját vpn-nel használva a 4G-t nem tapasztaltam az anomáliákat, amiket vpn nélküli sima mobilnet kapcsolattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Már felhőből is etethető tartalommal a PlayStation Portal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest