Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    Na kipróbáltam én is, és 8-10 próbálkozásból 2× nem lehetett hallani T-s hívott számon a hívó oldalt. Egyszer az FVD (SIP), egyszer viszontt a CallingCredit (mobilevoip) szolgáltatóval. Úgyhogy globál dellmont hülyeség van.
    Még egy érdekesség: mintha a szervereik terheltségével lenne gond, mert PCM kodekkel "fuldoklott" a telefon, nem jött elég adat a szolgáltatótól, és ilyenkor apró, ritmikus pattanások kíséretében ismétel egy statikus csendet a telefon. Teló újra volt indítva, tehát nem lehetett azzal a gond. ILBC kodeknél ez nem volt, tehát lehet terheléselosztási gond is a dellmontnál, ill. amikor a hívott oldal nem hallja a hívót, akkor is egy-egy nesz átmegy időnként, de úgy 10mp-enként egy negyed mp.

    Most gyorsan kipróbáltam telenorral is, és ott is egyszer nem hallatszott a hívó oldal FVD-vel. Általában néhány nap alatt megcsinálják, reméljük, sietnek.

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák