Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A Groundwire-t lehet használni stuntcall account-al? Úgy tudom, most ez az egyik legjobb VOIP app. Szolgáltatást melyiket ajánljátok? Van jobb a stuntcall-nál jelenleg? Páromnak küszülünk regelni. Ha, esetleg van jobb a Groundwire-nél, szívesen fogadom az ajánlatokat. Köszi szépen!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
hgabor19
aktív tag
Ha már Android, akkor érdemes egy próbát tenni a Zoiper beta-val is.
Nekem parádésan magasan ver minden eddigi VOIP app-ot.
(de ez magánvélemény)Hiába nem tudja a Push üzenettel felkeltést, én még így is 1%/óra akku fogyás körül járok a Zoiper +egyéb appokkal is.
MegaVoip tökéletesen működik vele. ( feltételezem a Stunt hasonlóképp)
Ha nem jön be, akkor kipróbálhatod a Groundwire-t.
(nekem megvan a fizetős Bria, előtte erre esküdtem. De a Zoiper beta óta már fel sem telepítettem) -
KTU
addikt
Ha nincs szükség hívásfogadásra, és úgy gondolom nincs,
mivel egy Delmont klónra, StuntCalls-ra akarsz regisztrálni,
akkor jó akár a Zoiper is, vagy bármely más ingyenes VoIP alkalmazás, épp a Zoipert kifelejtettem, pedig pár évig használtam.
Aztán ha nem felelnek meg, jöhet a végén a Groundwire.Amúgy meg a StuntCalls helyett,
Az aktuális "best":
MegaVoip:
Hungary (Landline) Ft 0.313 Ft 0.397
Hungary (Mobile) Ft 3.125 Ft 3.969
(csak vezetékes fele annyi, mobil ugyanannyi)(#23662) hgabor19:
Groundwire-nek csak akkor van jelentősége amennyiben hívást is szeretnél fogadni,
mivel push-al kommunikál, és ezt másik alkalmazás nem tudja.
Ha nincs beállítva hívásfogadásra VoIP alkalmazás, akkor akár teljesen kilőhető Greenfy-vel.
De ha nem állítod le, akkor se szabadna meglátszódnia az akkuhasználatban.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Domestos
tag
Sokszor javasoljátok a Groundwire-t. Mennyire jó ötlet helyette megvenni az Acrobits Softphone-t? Mennyivel butább?
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Jól látom, hogy ezeknél a Dellmont klónoknál 10 Euro a legkisebb feltölthető összeg? Van esetleg valahol kisebb lehetőség?
Kipróbálnám mielőtt ténylegesen nekivágnék...
-
joelke HU
senior tag
válasz pietrrr #23669 üzenetére
Általában viszonteladóknál van 5 dolláros (1900 Ft-ért) vagy 5 eurós (2000 Ft-ért) feltöltés is, de igazából nem éri meg, mert drágábban váltanak. Ilyen például a hanstel is. De mondjuk náluk megavoip pont nem tölthető, stuntcalls viszont legjobb tudomásom szerint igen.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
allfinanz
senior tag
Nonoh-nal nincs callback dij!
Website phone-to-phone call +3621XXXXXX +361XXXXXXX 00:01:33 Free
Telefonom (Sony Z3+) Neophone van jelolve, azt hivatom fel a beepitett SIP-en..
Igy bluetooth-tal fel tudom venni.Ha egy helyben allok tokeletes a vonal, csak mozgasban rossz, mikor ugral toronyrol-toronyra...
[ Szerkesztve ]
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
joelke HU
senior tag
válasz KILLERLALA #23674 üzenetére
Ez pont a duplája a stuntnak. Még ha kevéssel is tölthető nem éri meg
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
KTU
addikt
válasz pietrrr #23669 üzenetére
StuntCalls itt tölthető akár 5 €-val [link]
Úgy néz ki olcsóbb itt a voipresellers.net oldalon tölteni, ha magyar címmel regisztráltál, de nem biztos,
én nem próbáltam."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz jozsi968 #23679 üzenetére
Van 7,5 EURO-s feltöltés, de elég kevés a lehetőség amivel töltheted,
pl. nincs PayPal [link]
Sőt bank kártyával se lehet tölteni.Melyikkel töltöd?
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
Dellmont klónoknál meg lehet azt csinálni, hogy ugyan az az account 2 telefonra is fel van telepítve, de mindkettőnél más a kimenő CLID?
MegaVoip oldalon be van állítva 2 különböző CLID, utána kiválasztva a No caller ID, majd a VOIP kliensben be van állítva az egyedi CLID.
Az én telefonomon kimegy a saját CLID-m, de a párom telóján is az én CLID-m megy ki, pedig oda az övé van beállítva. -
hgabor19
aktív tag
Köszi a tippet ,így megoldódott.
Egyik telefonon Zoiper, másikon a MobileVOIP app(közben rátaláltam).
Így meg tudtam csinálni, hogy közös az account, de a kimenő CLID mindenkinél más.Már csak egy probléma van, mióta települt a MobileVOIP, azóta a YouTube videók hangja nem akar a külső hangszóróra kimenni, azt jelzi hogy hívásban van, emitt csak a fülhallgató hangerejét állítja...
[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
válasz KILLERLALA #23674 üzenetére
Kétszer próbáltam feltölteni MasterCarddal, de nem sikerült
A megadott magyar cím miatt lehetett? Vagy miért?Stuntcallson lehet az oldalon belül fizetni esetleg PayPallal? Akkor lehet bevállalnék egy 10 Eurós kezdést.
-
hgabor19
aktív tag
válasz joelke HU #23690 üzenetére
Már kezdtem aggódni, hogy egyedi probléma, aztán vehetek új telót a páromnak.
(mondjuk már ideje lenne az Android 4.1.x teló csere amúgy isOk, ha hazajön kipróbálom, hogy ha kilövöm az appot, akkor mit csinál.
MobileVoip és a MegaVoip app között van valami difi? Mert az utóbbit tegnap frissítették, a Mobile-t meg nyáron. -
KILLERLALA
tag
válasz pietrrr #23689 üzenetére
Igen lehet PayPal !
A cím nem befolyásoló tényező szerintem ( töltés szempontjából) !
Én a bankkártyást választottam eddig, igaz 1x töltöttem !
Ott arra kell figyelni, ne mentse a bankkártya adatokat, mert ha bizonyos szint alá csökken az egyenleg, tölti automatikusan !
Tehát ki kell venni a pipát a kártya mentése után !
Alapértelmezetten be van kapcsolva !( Magyar cím esetén ez van !!!! )
A döntés a TE kezedben van !
Sok sikert !
Üdv: Laller
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz joelke HU #23670 üzenetére
A Megavoip, a Hotvoip és az Easycallback viszonteladóval nem tölthető:
Please note: Money transfers and redeeming vouchers is not possible for all labels, please check the following exceptions.
Label Money Transfer Redeem voucher
Easycallback no yes
HotVoip no no
MegaVoip no noKérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz pietrrr #23689 üzenetére
Vigyázz, mert a harmadik sikertelen után le szokta tiltani az azonnali feltöltési módszereket!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
h.kalman
csendes tag
üdv.
Igazából egy darabig visszaolvastam és ezért is gondoltam írok.
Van egy kis kuszaság szerintem a frissen voip-ozók kobakjában az tuti.
igazából páran már megírtátok de lehet be kellene írni az összefoglalóba hogy mennyire sok múlik a telefonon. ( én legalábbis ezt vettem észre)
Ami a tapasztalat hogy viszonylag fürge telefonon és 4g-n nem rossz a minőség. ( kb 1-1,5 éves tapasztalat)Amin konkrétan tapasztaltam : iphone 5s mobile voippal mást nem is próbáltam mert akkoriban vodánál voltam és azért a voipot szűrték... és ezzel az alkalmazással ment...
Aztán kb fél éve LG g4 + és szintén mobile voip ritka amikor a minőség nem jó. Más alkalmazás nem nagyon próbáltam .Páromnak már kevésbé van szerencséje ... Neki egy lg l7 2 ese van. ott már vannak gondok. késés , akad a hang stb. még wifin is.... itt már lehetséges hogy hardverileg is szerény telefon a határ.
Ti hogy tapasztaltátok ezeket a dolgokat?
-
Zeki
nagyúr
válasz h.kalman #23696 üzenetére
Minden az optimalizáltságon múlik.
Egy nyamvadt Nokia E52 harmatgyenge volt hardveresen, de az a gyári SIP progijával, amr bitrátával, 3G-n kiválóan nyomta a voip telefonálást.Ha a mobilevoip nem okés, valami régebbi sipgo alkalmazást keríts, hátha SIP telefonálva jobb lesz a minőség.
Telekomosoknak meg itt a nem publikus immer... Még ingyé telózól vele.
-
betyarr
veterán
aki esetleg ismeri mind a csip simple mind a groundwire progit,mi a véleménye?elsősorban a hívásminőség érdekelne.jobb a gw mint a cs?vagy egykutya?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest