Új hozzászólás Aktív témák

  • ÁrPi2

    senior tag

    válasz atillaahun #2122 üzenetére

    Az én első hívásom egy iMac-en történt FVD mac-es klienssel sima sip hívás. Hibátlan, ahogy a legjobb remények diktálják.
    A második már máshonnan (Bp.-en) egy win7 alól, szintén FVD-klienssel indítva egy phone_to_phone hívás:
    (Egyébként bejegyeztem az fvd weben a settingsben az ellenőrző pin-kóddal a mobilszámomat és egy vezetékesemet is - Ez köll a l.a.n.- hoz)

    A PC-n ahogy klikkeltem a "Call"-ra máris csörgött a "Side-A" azaz a tlenoros mobilom, de én hirtelenjében kinyomtam, aztán kb. 5 mp múlva, ahogy a kliensprogi látszólag újrainicializálta a P2P képernyőjét (Azelőbbi bakim miatt,ugye) akkor újraindítottam ugyanezt a hívást.
    Ekkor kicsöngött side-A (azaz én) és side-B(egy 70-es mobil), de ekkor kapcsolódás után csak én hallottam side-B-t, kb. félperc után leraktam. A beszélgetés harmadjára már simán összejött. :))

    Ezekhez a (két db) p2p híváshoz amúgy NEM tüntetett fel "connection fee"-t, örüljek ennek vagy csakis a nem fogadott vagy meghiúsult (p2p)össze-kapcsolásnál számol fel 4eurocentet?

    Kipróbáltam a Local Access Number-t is.
    Van olyan vezetékes hely ahonnan papirforma szerinti módon összejött (egy Mo-i mobil hívása), de van benn a cégnél egy 9-es előhívószámos vezetékes ahonnan indítva a mások által már emlegetett számduplázódás (és idegen helyen kicsöngés, és barbár nyelv :Y :) ) lett a kísérlet eredménye. (Szerintem ez utóbbi valami szám tárcsázási, vagy tátrcsahang visszhangzási probléma lehet, ilyet nem bír kezelni a rendszerük.

    Végezetül pedig: 10.7 euró nekem 2789Ft terhelést eredményezett sms-értesítő szerint.
    Paypallal fizettem fvd- website-on. Mit ronthattam el, elaludt a bankom ördöge?

Új hozzászólás Aktív témák