Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spanglee001

addikt

válasz DigitXT #26754 üzenetére

rendben :R
    akkor leszabályozva a dcp4-vel, nem fog kerepelni, akkor a hf marad de szerintem nekem elég az egy csatis verzió nem ér 20 euro pluszt a több csatis nekem, úgyis az előlapi panelra csatlakoztatnám.
    ha meg csörömpöl becsavarom egy törölközőbe/hangszigetelő szivacsba gondolom úgyse melegszik, nem árt neki. [link]

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

• zolee5016

őstag

válasz DigitXT #26754 üzenetére

Köszi a reakciókat
    Ugyebár nemrég írtam totálisan kezdő vagyok ilyen téren,és sok okosságot hallok más területről is..ezért kérdezek inkább itt is...ha van benne lámaság ne csodálkozzatok....köszi a megértést... :R
    Nade a lényeg,,,,nem utolsósorban engem a gép kinézete is foglalkoztat ergo azért is nézem a csövek állását,a gépben....nem fogok valami nagyon profi cuccal nekikezdeni,leginkább tapasztalatszerzés,és tesztelés lenne az első vizem célja......
    Szóval ezen a gépen ütköztem meg egy kicsit a rengeteg 90-es csati miatt
    .
    Ez egy nagyon profi cuccos....de viszonyítani,és lepróbálgatni belőle egyes részeket tökéletes
    Itt ugye épp két 90-es csati van a vga blokkok előtt,és után,és maga a rendszer is eléggé tördelt....
    ez levetítve a saját szemszögemre nekem egy dual gpu-s EK blokk ugyanígy lenne kötve,konkrétan ezért kérdeztem mivel számoljak...főleg pumpa terén......
    releváns a drágább,nagyobb áramlást nyújtó pumpa,és ezen belül melyik is ami nekem jó lenne ez amire legfőképp ki szeretnék lyukadni.....számításaim szerint 1,5m lenne a csövezés,és 2db hdd blokk ,1 tripla radi lenne a kezd összeállítás(egyenlőre cpu nélkül)

Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---

Új hozzászólás Aktív témák