Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Az orvosok is egyre inkább kiállnak mellette, most, hogy megismerték. Egyre másra jönnek ki az orvosi szervezetektől azok a nyilatkozatok, amikben egyértelműen az oltás mellett foglalnak állást. Ellene nem nagyon van épeszű orvos. Hiszen ismerik az oltóanyag összetevőit, a cég oltóanyagait ugyanezen orvosok évtizedek óta adják be leginkább idős embereknek. Az oltóanyag hatásos.
Az oltóanyagot nem a publicisták és a celebek gyártják, de nem is az egészségügyi fejesek. Hanem tapasztalt, magasan képzett magyar szakemberek, magas szintű tudományos háttérrel és technikai felszereltséggel. Akik az oltóanyagot gyártják, nem politikai hovatartozás szerint gyártanak oltóanyagot.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Octi
aktív tag
az orvosoknál pedig már igencsak nagy a vita ezzel kapcsolatban
Csak a sok kétkedő orvos közül (akik természetesen rég beoltották magukat, ezt konkrétan tudom) legalább egy hozna fel egy KONKRÉT, bizonyítható indokot.
Én még ilyennel nem találkoztam (persze lehet hogy én nem vagyok kellően körültekintő).Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest