Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrTwister
őstag
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Sirpi
senior tag
Ezekért nem jelentkezett senki, úgyhogy kiszórom őket:
Guns of Icarus Allience
AWR6E-FC9*2-9NF7IHackNet
A0WYI-NNKPM-7XJ4*Hyperdrive Massacre
6YNN5-EFQR3-*HJTV* = római 100
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Wolverine
félisten
Ha végigjátszod a Cyrano Story✔ című horror ARPG-t jelenleg Steamen (ingyenesen letölthető), akkor kapsz egy kulcsot a Moons of Madness✔🂡 című játékhoz Egyelőre nem derült ki, hogy mennyire limitált. A Cyrano Storyhoz van guide, ami működik is - maga a szerver leterhelt lehet, akkor egy-egy megoldást többször is meg kell próbálni megadni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Niczo
senior tag
humblis Manuel Samuelre valami fizetési hibát dob az oldal
nálatok műkszik?Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Beniii06
addikt
Red Gate Steam
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
Drop Steam
-
Wolverine
félisten
válasz eboostr #19411 üzenetére
Igen, a nagy érdeklődés miatt korlátozták 5%-ra a kulcs droprate-jét (amikor írtam, még 100% volt), de egy végigjátszás - pláne guide-dal - max. 5 perc, lehet próbálkozni többször is
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz Wolverine #19414 üzenetére
Mivel még mindig nagy az érdeklődés, így jelenleg 3 játék közül egyhez✔ lehet random kulcsot kapni: Moons of Madness✔🂡, Black Watchmen❤🂡, NITE Team 4✘🂡.
-
Crytek
nagyúr
-
drtimot
aktív tag
Manual Samuel
B*RKJ-*RHVE-*TTHT
*** - Zu Chongzhi matematikus születési éve
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
Beniii06
addikt
[Camp Sunshine] Indiegala
-
Crytek
nagyúr
Nyereményjátékon nyertem és sajnos ezt a fost küldték:
Mission Critical
***2P-F6G++-RJDN4*** amilyen ram van a pc-be szám nélkül.
++ Volt ilyen nevű windowsNext PC Upgrade: 2022
-
Beniii06
addikt
CLASAMILO MS Store
SHUVAPUCKY MS Store
[FLIPOMEMO] MS Store"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
Maze: Subject 360 MS Store
-
Crytek
nagyúr
Persze mindig csak az olaszok
[link] 10k Daymare 1998 free steam kulcs
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz Ferke[HUN] #19425 üzenetére
Én csak linkeltem mivel only olasz hagytam is. Aki csalni akar az gondolom megszenved érte. Hamarosan ugyis jön bundleba mert ezer éve nem változik a steamspy szàm szóval nem igen fogy. Max így ingyen
Next PC Upgrade: 2022
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Beniii06
addikt
XCOM 2 Free to play lett steamen még 6 napig és kapott 75%-os leárazást is.
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
gyimger
őstag
válasz Beniii06 #19438 üzenetére
Érdemesebb a Steamen telepíteni, ha valaki franciául, olaszul vagy koreaiul tanulna, mert a humblés telepítő is ugyanezt a három nyelvet adja be a kapott serialtól függetlenül. Elképzelésem sincs, mire föl akkor a serial, amit a Humble ad.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Beniii06
addikt
Nem játék, hanem képszerkesztő program, ingyenesen letölthető a teljes verzió(beírod a nevedet és mail címet, mailban jön a serial key)
Luminar 3 photo editor by Skylum WIN/MAC
Elvileg vannak ingyenes filter-ek is hozzá most a promóció ideje alatt, csak azokat még nem találtam meg, de érdemes behúzni a programban, a programmal együtt.
-
Beniii06
addikt
válasz DJ. Ru$y #19444 üzenetére
Köszi, nem is tudtam, hogy van ilyen topik is.
Ha a TG-t nem zavarja, azért off-ban továbbra is közzétenném itt, ha találok valamit, mert a BB játékok után ezt a topikot nézik a legtöbben vagy épp nem akarnak 1000 féle topikot követni és hátha jól jön valakinek alapon.
-
DJ. Ru$y
félisten
-
Beniii06
addikt
válasz Crytek #19446 üzenetére
Visszaolvasva abban a topikban, én sem értem, pontosan mi a logika benne. On-ban látok hsz.-t, ami BB játék topikba is volt On(leértékelt, tehát nem is free, továbbra is fizetős program), ingyen zsákolható cuccok, akkor mobil játékok, szóval egyben 3-4 topik, de igaz, az a lényeg, hogy adott promócióról a legtöbben értesüljenek, le ne maradjon senki sem, főleg az ingyen behúzható cuccokról és mindenki happy. A végeredmény számít. (tennék ide egy egyszerű mosolygós smile-t, de inkább nem teszem, mert baj lesz belőle)
Megértem azt az álláspontot is, hogy valaki nem akar 100 féle topikot követni(ezért szoktam off-ban legalább a BB játék topikba is betenni), mert valaki csak azt az egyet nézi, én inkább azon az állásponton vagyok, tiszteletben tartva a másik csoportot is, de legalább a topik témájának megfelelően on/off kapcsolót használva, rendezetten, közzé lehet tenni a dolgokat adott fórumrészeken, mobil a mobilba, pc-s a pc-s részbe On-ként(én ezen az állásponton vagyok) és természetesen, ha a TG megkér rá, hogy így sem fér bele, akkor nem, akkor mellőzve lesz az adott topikban a megosztás off-ban is.
Ahogy írtad is, így az off kapcsoló használata nélkül tényleg kevésbé átlátható, mi hova tartozik(ha tudtam volna a linkelt topik létezéséről, akkor offban tettem volna - már nem tudom szerkeszteni). Ismételve magamat a lényeg, hogy senki ne maradjon le az ingyenes dolgokról/ a "kihagyhatatlan" akciókról és hogy mindenkinek jó legyen, akit nem érdekel, az max tovább görget és kész, nincs ebből probléma. Lásd BB (mindenes) topik, ott még viccelődnek is az adott akción és nem sértődik meg senki sem, akit csak az akció érdekel, az látja on-ban a lényeget/a hashtagre kattintva.
Befejeztem ezt az off szálat itt.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
Topikgazda
válasz Beniii06 #19448 üzenetére
a topik témája igazából messze áll az ingyenes játékok linkelgetésétől, de ez úgymond "ráragadt" az idők során...
egy időben OFF-olgattam azokat a hozzászólásokat, amikben nem játék kulcs felajánlás szerepelt. mivel azonban elenyésző mennyiségű kulcsot ajánlanak fel mostanában, azokat pedig még kevesebben köszönik meg.....szóval nem igazán látom értelmét ennyira szigorúnak lenne ebben a topikban.
persze, ha valakit zavar a sok OFF, akkor nyugodtan szóljon és "takarítok" egy kicsit. tekintettel arra, hoyg ez nem egy szakmai topik, így szerintem elférnek az ingyenes játékok és akkor már egyúttal akár az ingyenes programok is
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Beniii06
addikt
[A Mortician's Tale] Itch
[ManaCollect] Indiegala
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest