Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
-
Rypejakten
addikt
válasz Vigneau #4169 üzenetére
Én a zavarosban halászom; az asztalim cserélném notira, csak ugye az árrés a hordozható és a desktop között pont akkora, hogy ne találjak olyat, ami szimpi.
A két link közül a Y580-as elég jó árban van, viszont a mezei GT630 és a GT650 között túl sok difi nincs WoT alatt, és az előbbivel már 130k körül találsz i5-öst, akár garisan is.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #4169 üzenetére
Nem akartam reklámozni, amíg "szolgálatba" nem léptem
Kijárom az oskolát, aztán jól nekiállok én is rendfenntartani x)Lapitéma..az az Y580 tényleg korrekt, lehetne jobb a kijelző..
Félreértés ne essék, nem kell FHD, de a 768 tré netezésnél..
Persze nem kell bivaly VGA hozzá..de ha már 660al szerelt..radi8tor1
Mekkora szünetmentes, hogy ez kellett hozzá? 7970CF..pff.
Nálam úgy néz ki május végére ugrik a 670, addig 480 póva.
Elvagyok vele, GTA4 maxra moddolva is maxon fut, vadállat.Rypejakten
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #4175 üzenetére
Részemről maradok, aki voltam.
Igen, mai naptól lettem élesítve.Ha okosan van megcsinálva szoftveres része és 2D/idle állapotban a HD graphics dolgozik csak, akkor jó választás egy ilyen megoldás..a kijelző viszont csalódáskeltő, ilyen dVGA mellé én inkább 1680x1050et tennék..sokkal jobban használható felbontás szerintem..mondom ezt annak ellenére, hogy 16:9 1080Pt bámulok..de mikor melóban a 22" 1680x1050 elé ülök, sokkal jobbnak látom..persze egyéni preferenciák kérdése. Az biztos, hogy okosan kell válassz, mert nálad a játék is cél..erős proci erős VGAval jó kijelzővel..és sajnos ez az a trió, amiért vaskosan kell perkálni lapiszinten..nomeg a jó garanciális feltételekért.
radi8tor1
Kipróbáltad már, hogy meddig bírja játék közben a géped? Tippre 2 perc
Egyébként mi lesz, marad nálad a Lightning CF, vagy megy asszonypajtásnak?Veletechen jó lesz végre személyesen is ütközni..rég voltam PHs talin sajnos..
föccer
Csak akkor van baj, ha főhuszárral boros lecsót csinálok, amúgy jófiú vagyok x)[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #4180 üzenetére
Az 580 üzemideje alapján tippre azt mondanám, van Optimus, legalábbis az 5h üzemidő 660al elég érdekes lenne. Alapvetően, ha kibékülsz a felbontással, nem rossz gép..de lehet emiatt gyengébb VGA és erősebb CPU is beleférne..persze az is lehet opció, hogy offolja az ember az asztalit és az erős VGAval szerelt laptopot kirakja nagyobb kijelzőre, mikor igény/lehetőség van rá.
Részemről még mindig agyalok a múltkori Rock T770 gépen, de már nem csere (túl jó procit fogtam ki, ez most már marad..), mert hiányozna a berhelhetőség, szóval asztali tuti így marad, úgyis bővítési terveim voltak..kell a legozás ;p
radi8tor1
Bakker..a felét épphogy elértem a 7950OCval..derék a skálázódás. Mondjuk más kérdés, hová kellhet ennyi póver, de gondolom nem okoz gondot elviselni, hogy minden atombrutálmaxon is vajsimán fut
A tápod valóban masszív darab, jó választás..én anno ProM600 Goldra pályáztam, de végül "csak" a Bronze verzió lett, de így sem panaszkodok..~500W terhelés mellett sem hallom a hangját, az a pár % hatásfok emiatt nem is érdekel..5 év garival nagyon jó vétel volt. Amíg nem őrülök meg (CF/SLI), addig biztosan kiszolgál, bőven..Akkor úgy néz ki, "sajnos" neked kell használnod..szegény Te
föccer
Ha létezik is, biztosan alulméretezett radiátorral és hangos üzemmel..ilyen szinten az építés sokkal kifizetődőbb..minden tekintetben.
Vigyorgás így is van, szerk. időn túl javíthatom a helyesírási hibáim, óje[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Vigneau #4200 üzenetére
Az 50 körben pedig tettem 100-at raikira, hátha defektett kap és jön 21x odds
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #4206 üzenetére
Neked, de nem teljesen tudtam belőni hol van ez a mostani konfigodhoz, de így már látom, hogy gyengébb, és ha még ez a mikroröcc is bejátszik...
Nekem itt a 14"-os céges noti, most épp ahhoz néznék valami olcsó, de normális, ingekhez is passzoló hátizsákot
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #4213 üzenetére
Már én se tudom követni, mentségemre legyen, hogy olyan dátházs vagyog, hogy reggel óta a 100-as zsepi felét telefújtam, a fejemet meg olyannak érzem, mintha egy dunsztosüvegben lenne
Valaki csapjon le rá, vagy csak szerintem jó vétel?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz Vigneau #4206 üzenetére
Az intel-es notebookok esetén pedig a megoldás alapból problémás. Mert ugye minden adat az IGP-n megy keresztül, szóval ha van nagyobb teljesítményű dVGA a gépben, akkor ahhoz gyakorlatilag mindig késve ér el az adat. Fantasztikus dolog pl CAD-ek használatakor. Szomszédom notebookja sokkal erősebb, mint az asztali gépe (asztaliban egy 5450 van egy lepusztult Pentium Dual Core-ral, a notiban i5 és 6570M). Az asztalin teljesen folyamatos a kép megjelenítése még nagymennyiségű objektum esetén is, míg a noti még egy egyenest is csak szaggatva képes mozgatni. Haveromnak meg egy Acer notija van valami Turion X2 Ultra ZM-82-vel és Mobility Radeon HD 3670-nel. Ezen meg megy hiba és akadozás nélkül az AutoCAD és az ArchiCAD is.
Szóval nem biztos, hogy jobban jársz az intel-lel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #4221 üzenetére
Este újra megnéztem az utolsó kört, Pic mentett meg minket, azt ugye tudod?
Ha ő nem tartja fel Vettelt akkor bejön hamradiknak. Ugyan lehúzódott, de emiatt elrontotta a féktávot kicsit Seb és leszakadt Hamiról így hiába nyitotta a DRS-t, kevés volt. Még úgy is, hogy ugye köztudott hogy az RB9-es végátétele rövidebb mint a W04-é ami pont azt eredményezi, hogy jobb a kigyorsításnál (cserébe ugye kisebb a végsebessége) de hiába.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #4305 üzenetére
Már csütörtök van
Táppénzen csak úgy szalad az idő, egyik nap a láztól telik gyorsan másnap az örömtől, hogy végre kapok levegőt
Megint GTX 660 volt akciós?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #4311 üzenetére
Na vettél végül? Mit?
ittakary:
mod:
JanR: Váá, régi szép idők! Warioland-el mennyit játszottam. És ősök nem engedték, hogy bevigyem az akkor nagyon drágának számító (10K) gépet a suliba. Emlékszem vettek hozzá adaptert, mert unták, hogy minden héten elfogyasztok 2 pakk cerkaelemet.
Mercutio: Jobbulást!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Rypejakten
addikt
válasz Vigneau #4338 üzenetére
A 7750 a driverek miatt pariban van a 7750-nel, és árban is megegyeznek, akkor már inkább az utübbit venném, apróról nagyobb valószínűséggel találok garisat.
A 7770 meg nem olcsóbb annyival, amennyivel gyengébb a kis GTX-emtől, de pl. egy Sapphire Vapor-X-et kipróbálnék.
-
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest