Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #32499 üzenetére
Csomó isten kufircolt a pórnéppel, rahedli félistent produkálva, a titánok/titaniszok viszont Gaia és Uranosz (Föld és Ég) első gyerekei (6/6, tuti a CSOKra hajtottak), így a félistenek felett álltak. Később némi beltenyészet útján Rhea és Kronosz gyermeke (Zeusz) lett a vesztük, de ez már egy másik thread ;p
Csípem a görög mitológiát -
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #32530 üzenetére
Okosabbak lettek a HWk, főleg AMDék mentek rá a boostra (hőtérkép/elosztott terhelés alapú frekiemelés), így semmi rossz nincs ebben, kimaxolják magukat a procik, csak hűteni kell őket minél jobban. Az Xek emelt TDPkerettel és agresszív hűtési házirenddel magasabb órajelre lövik be magukat, de a nonXekkel is hozható allcore a szintjük többnyire. Nálam a 2700 pl. gyárilag 3.4G allcore, de 4Gre lőttem be (tisztára mint anno az i7-2600 ;p), sereg is szépen minden.
AsRockról nem tudok nyilatkozni, biztosan van jó lapjuk is mATXben, részemről az Aorusokkal vagyok jóban mostanság, de kinek mi. VRM jó legyen, meg az elrendezés és kapcsolt szolgáltatások (nálam az ITX és a hűtött main M.2 slot volt igény), aztán különösebben nem lehet melléfogni. R5 szinten a 2600 bestbuy, a 3600 IPCben csibészesebb, de durva a felár sajnos :S RAMból én ezekre esküszök, sok gépet rakok össze velük, gond egy szál se.
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #32540 üzenetére
Árfüggő..de nem vacakolnék vele. Ha pl. Compkerben lecsapod a procit is, 65 lappal együtt..RAMmal 90. Jó esetben 80 körül kihozod apróról..megéri? Én marha sokat apróztam, de egyre kevésbé vonzó a hercehurca, nehéz jó vételeket találni, sok a konkurens nepper
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #32602 üzenetére
Rosszul olvastad vagy félreérthető voltam. Vaterafutár/MPL, részemről velük intézem mindig. Címiratot megcsinálom otthon, postán csak átadom és fizetek. Utánvéttel sem vészes az árazás, biztosítás alapárban 150k értékig, kézbesítés másnapra, csomó 24/7 hellyel az automatákon kívül is (MOL kutak).
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #32652 üzenetére
Pedig most érdemes lenne belevágni!
B450M Pro4 - 23.800 (free postával)
2700X BOX - 52.500 (PickPackPont)
16GB Viper - 25.600 (free postával)..A 2700X mellé Wraith Prism jár (~7k),
szóval a fenti összeállítás 95k! lenne..A Z87/4670K/16GB ~20/25/20 lenne,
szóval ~30k kiadás egy ég és föld vas. -
ddoki
csendes tag
válasz Vigneau #32742 üzenetére
Hali !
Vagy innen: https://xiaomi.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest