Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Vigneau #2961 üzenetére
Én sem tudom. Jött a lányom és belegépelt egy kicsit a hozzászólásomban. Megkérdeztem tőle, de nem árulta le még nekem sem
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #2973 üzenetére
A rendszeresség évi 1-2 alkalmat jelent, ami azért annyira nem is megterhelő.
Más: Itt van haverom gépe. Bekapcsoláskor, a ventik felpörögnek, de onnan sehova tovább. Nincs bios síp sem. Kivettem a tápot, a videókarit és a memóriákat - ezeket kipróbáltam másik gépben is, jók - ekkor sincs bios hibakód. Bios reset volt. Égési sérülés, külső sérelmi nyom nem található a lapon. Meghalt az alaplap, jól gondolom?
(#2972) Qru : Én meg az eszem-iszon, dinom-dánom híve vagyok, viszont majdnem mindennap mozgok is.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #2986 üzenetére
Szerintem, ha odafigyel az ember kicsit a kajára, meg mozog mindennap, 1-1,5 hónap alatt sikerül megcsinálnia. Persze, ismerek olyat akinek 1 év is kevés lenne hozzá, de nem is nagyon tesz érte semmit sem, ami kicsit szomorú sztem.
Egyébként észrevettem egy pöttyöt a monitoromon, megpróbáltam letakarítani, de nem jött le. Megvan az első pixelhibám.
H2O über alles!
-
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #2992 üzenetére
Szerintem lejárt már a 36+2 hónap gari róla, bár nem tudom, erre milyen samu gari volt. Egyébként nem zavaró helyen van, tök véletlenül vettem így is észre.
(#2993) Qru : A pöstiekben az nem szeretem, hogy lusták elmenni postára, feladni nekm a cuccost. (Bár az is lehet, némelyik az se tudja mi az. )
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #3047 üzenetére
Régi melóhelyemen volt egy öreglány, valami hülye játékkal játszott, és bejelölte filccel, hogy hol jár a madár amikor a tűz-gombot nyomnia kell, hogy eltalálja
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #3076 üzenetére
IP35-E..a legcsövesebb P35jük volt, erre 480as FSvel LinXeztem és 500on validoltam Yorkfielddel ;p Sajnos mindig késve jöttek, és BIOStámogatás sem volt az igazi..de mégis minden érában volt tőlük lapom..(AB9 QuadGT♥).
Sikerült végre találnom HR-03GTt aprón..GTX670 project 1/15-öde megvan ;p
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #3080 üzenetére
Nem is 74ért ment el 7870V2+17k..aztán a 7870ért jött 480+23k..szóval 40k kp mellé nézz szét, mennyiért lehet TFII 480at venni
A 480at Peterrel szerelten tervezem ~50ért eladni..vagy anélkül ~40ért. Mondtam, ha odáig jutok, 1:1 lesz a 7950-670 csere..nem vagyok én míjjiomos[ Szerkesztve ]
-
-
JanR
addikt
válasz Vigneau #3151 üzenetére
Nekem ez lesz hónapokig tartó project... Valahogy, hogy nem kelendőek a miniITX lapok, bezzeg tavaly ilyenkor - igaz én is meg voltam bolondulva érte Meg is van az eredménye.
-
törölt tag
válasz Vigneau #3145 üzenetére
Miért jutna eszébe? A márkanév és minden egyéb vele járó licenc az USI birtokában van, és nem igazán kínálta eladásra soha.
A mérnökök egy jó része a DFI-hez távozott, azután kezdett az a cég értelmes lapokat gyártani. De ez még az USI-s vétel előtt volt.
Qru: És jelezted, hogy probléma van a driverrel?
-
-
föccer
nagyúr
válasz Vigneau #3246 üzenetére
13K-ért fel lehet tenni, de szerintem 10-11k-s ajánlatra már oda lehet adni. Azért mégiscsak 5 éves, és ha még hibátlan is, a kisördög sosem alszik. Azzal tudod esetleg feljebb tornászni az árat, ha hosszabb garit vállalsz rá. 1 hónap az már bizalomgerjesztő. Így akár 1 2 k ért is elmehet.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #3250 üzenetére
A GW ref. 670 ugyanolyan hangos, mint az összes többi ref. Szóval emiatt ne aggódj..az a matrica meg könnyen lejön, némi gőz és kész. Mondjuk óvatosan piszkálva anélkül is..bármilyen ügyesen is van bevagdalva ;p
Nálam egyelőre elakadt a 480+Peter project, nincs finecut fejem a plasmához..ha bejön valami meló, amihez rendelünk, akkor tudom kivágni :S -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #3254 üzenetére
Nem gáz eltárolni..kétoldalú ragacs hordozója tökéletes pl., ill. bármi, amihez nem ragad veszettül hozzá..később, mikor kell, sulifix ;p
Egyébként megértem, én is írtam, ilyen összegnél azért már észnél kell lenni. Konkrétan én nem félnék a matricát lebántani, de azért pl. garimentes példányra nem mennék rá, ahogy nem is mentem a 65ksra pl..inkább ügyeskedek kicsit és megoldom, hogy jó áron kapjam meg végülJaja, a Peter pucér volt, rögzítést kell henkelni hozzá, egyéb gond nincs
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #3256 üzenetére
Áhh..ismered a kecómat..utálom szerelni ;p 1x csinálom meg, véglegesre.
Még azon morfondírozok, kizárólag erre legyen jó vagy több furattal legyen.
Ha kártyával együtt vinnék, elég lenne előbbi is, de hátha kell majd másra..
A mostani lapommal már elfér szépen felventizve is, lehet ittmarad nálam.. -
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #3286 üzenetére
Az RB7-esben debütált ha jól rémlik, aztán ávették a Mesterék az F150-esben, majd az MP4-27-esben is debütált (az MP4-28-as is ilyennel fut) és technikai partnerüknél a Marussia-nál.
Ez az "új" irány, mert aerodinamikalig sokkal kedvezőbb (cserébe nehezebben szerelhető/hozzáférhető) amire nagy szükség volt a dupla diffúzor betiltása után.
Ez persze közel sem új találmány, mert ugye anno ez volt az elterejedt. 2001-ben a Minardi használt ilyet utoljára (ahol/amivel ugye kezdett a Mester), nem annyira új szóval ez inkább az újra feltaláltuk a spanyol vigaszt.mod:
Radi: Ennek elég pórzai oka van. Eddig erős túltermelésben voltak a gyárak ami miatt nagyon nyomott volt a ram ár. Most hogy kiszórták beállt az "egészséges egyensúly". Ami persze csak nekik egészséges profit szempontjából, nekünk sokkal kevésbé...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest