Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #4214 üzenetére
Jó vétel, én most vettem nemrég hasonlóért egy kishibás (egyik modul qka, gariztatni kell) szettet, 10+k spórolás bolti árhoz képest, egy kis kényelmetlenségért cserébe kibírom..szerencsére jól tudtam kijönni a 4x4 Kingmaxból, szóval megérte.
ittakary
Természetesen, ott leszek, ahol kaja is vanQru ThX!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz #65675776 #4374 üzenetére
Hiába vagy VGAlimites helyzetben, attól még a proci is felel a tempóért, bizonyos szint alatt már hiába minden beállítás, a legdurvágg VGA is alig produkál FPSt. És sajnos jellemzően ugyanezen okból alkalmatlanok a kis procik, alacsony min/avg FPS, netán microlag/framedrop van velük..szóval, aki játszani akar, az erős proci mellé tegyen erős VGAt, sok RAMmal..
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Köszi
Nincs nagy gáz, a klikkelős ujjam 100as, nomeg legalább kényelmesebb lesz a görgő használata Viccet félretéve, nem örülök neki, de összetehetem a 2 kezem, hogy gyorsan reagáltam és nem úgy néz ki a kezem, ahogy a kesztyű, ami ott maradt..4 ujj tőben heló..a hideg kiráz, ha rágondolok :S
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #4582 üzenetére
Jaja..össze is tehetném a két kezem, ha nem fájna az egyik épp
dfdfdf
Tán nem valami csetepaté volt..? Legalább a másiknak sz4rabb? ;pJanR
Uhh..az azért kemény lehetett..anno leszaggattam a körmöm (jobb láb/nagyujj), az is besza-behu volt..mondjuk utána nem ugráltam én se jó ideig..ballagásra makkoscipő-szandál kombóban mentem -
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #4649 üzenetére
Milyen szituval sikerült megfognod, mert tegnap feldobtam teszt erejéig és vajsimán fut 1080p@max+vsyncel, stabil 60FPS, bármilyen ordenáré lövöldözésbe keveredtem..igaz, nem alapon van a kari, hanem 850/4200, de ennyit nem jelenthet ~20% OC
Nagy kár azért az 1366os kijelzőért..HDMIn ki lehet dobni TVre?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz szasanyi #4766 üzenetére
Abból a szempontból sem érné meg, hogy ez a gagyibb Giga megoldás.
Volt nemrég egy bitang jó vétel, fogtam is a fejem, hogy nem volt keret :Ssmiti
Beférne, nem olyan brutál, de a HR-02 hatékonyabb kb..ez csak dizájnos.Kezd használható lenni a kezem..bár a banhammert még nem bírja el ;p
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz szasanyi #4770 üzenetére
Én rámentem volna 75ért, mivel a legjobb 670, de ez meg én vagyok
660Ti nem rossz, de még mindig túlárazott sajnos..670 "kicsit" erősebb.
Boltban ~105k vs. 75k azért nem mindegy..bolti garival 95k..ez meg sok..Ha összejön, mire meglesz a keret, egy ref. 670re pályázok, ~70k körül.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #4773 üzenetére
Ha a normál vs. ref. 670 viszonyt követte volna, bajban lennék ;p Szerencsére csak a ref. vs. Mini viszony áll fenn
Viccet félretéve, a gyűrűsujjam frankón behegesedett már, a középső még gázos, ott kicsit több lett oda ugye, nomeg ujjpercig bőrhiány..érzem még. 7főn megyek elméletileg az utolsó kötözésre, utána már csak heti kontroll..kedden kezdek melóban. Így vagy úgy, de kell a lóvé..legfeljebb viszek valami 3Ftos jómadarat, hogy kezem, s akaratom legyen ;p -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz radi8tor #4983 üzenetére
Nocsak..mivé lesz a táp..? Fejlesztés vagy leépítés?
Amúgy jó "reggelt"..te se tudsz aludni?
--
Metro LL Bench..kezdem végképp nem bánni a 7950 eladást
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz szasanyi #4991 üzenetére
Anno már volt egy elég szép boost, nagy csodát már nem kell várni. Bármennyire is előremutató, a pénzelt gaming evolved címeken kívül nem lehet rá számítani, hogy direkt rá optimalizált felépítésű játékok jöjjenek..hiszen a játékkészítőknek az az érdeke, hogy minél több vason fusson, ill. minél többen vegyék a terméküket.. Nem általánosítanék persze a MetroLL eredményből, ez a másik füle a mérlegnek..de aki ezzel akar fullon játszani, az AMDvel felkötheti a gatyáját úgy tűnik.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Hejj..1. munkanap..kibírtam volna még 1-2 hetet otthon ;p
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
OEM, 100/93 (1.5 év után), 6 hó garanciát vállalok rá. Árban 20kra tartom.
Igény esetén beszámolhatom a 64esedet, de akár Qru 32ese is jöhetne..
Ha neki kell a 64es, nálam asszonypajtás gépében elférne a 32es simán.
Hozzám valami morcosabb 240/256os fog beficcenni, amint lesz keret rá.
Ha úgy érzitek, privátban lehetne továbbiakban feszegetni a témakört[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz radi8tor #5055 üzenetére
Jelképezi az ideális tablet felhasználót..fácse, tecső, gagyi játékok..de addig se engem macerál legalább
Qru
Eleinte én is elvoltam a régi SNV125-S2vel..csak elfelejtettem, mi az, hogy türelem De terveim szerint a 256GB már az az érték, amin kényelmesen elférek majd..
A tabletet egyébként hébehóba én is hurcolászom, igaz, javarészt azoknak a PDF könyveknek az olvasására szentelem a közös időt, amik a Kindeval kimaradtak a tróger támogatottság okán :SMercutio_
Még semmi nem épül, egy ötlet volt részemről..ha a másik két fél is lát fantáziát benne ill. megegyezünk a kps kondíciókat illetően, majd akkor..[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nem volt az rossz..nekem már friss Toshibás jutott, GCvel, XP alatt király volt AHCI nélkül is. Nyilván, nem lehetett összevetni a komolyabb megoldásokkal 4K performanszban, de használat közben ugyanazt hozta, amit akár a 830 is..pattogott a gép. Többet meg nem vártam, mert pofátlan olcsón vettem
JanR
Keress meg privátban, ha úgy döntesz, hogy érdekel, aztán megbeszéljük. Max én később bonyolítom le Qruval, ha neki úgy jó..részemről nem sürgős..Csak nálam döglődik a HA vagy most élesítik az új HAt??
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ilyet én még nem láttam..routeren ülünk..cimbi gépén hibátlanul bejön minden, nálam a szolgáltató modemregisztrációs felülete vagy fentebb látható error..WTF??
Gyors javítás..FFoxal hiba, Chrome alól minden oké. Hát ez mi a nyavalya
Lol..törölt cache/cookie megoldotta..fájerfoss..öröm vele néha az ilyesmi[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #5459 üzenetére
Ahogy elnézem az árakat, előbb tennék be egy normál 256ost a vinyó helyére és raknám USBre a jelenlegi vinyót..de ez én vagyok Minden tekintetben (sebesség, fogyasztás, melegedés, üzemidő, ár) ez a legtutibb megoldás.
Hja, grat az MK26 henkhez, lassan elvetemültebb leszel, mint én ;p Egyébként TDP alapján tényleg overkill a 660ra..passzívan is elbírná
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #5461 üzenetére
3. opció, hogy az ODD helyére teszed a vinyót caddyban..de ha kell az ODD, kiesik..persze, értem alapvetően az elméletet, csak úgy vagyok vele, hogy én nem áldoznám fel fentebbi előnyöket ezért...egy böszme SSD mellett a HDD hiánya sem lenne annyira zavaró, hacsak nem 24/7 P2P a felhasználás..ami gondolom nem jellemző. De azért sok sikert egy jóárasított megoldáshoz
Peter eladható..van jópár elvetemült 79x0 tulaj..ha nincs hasznod belőle, ne agyalj sokat..vagy úgy jársz, mint én, szinesfémlerakat a pecó ;p
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Az ilyen nem éri meg azt a pár bill.ütést, amit a kérdéshez kell megtenni..ha látja, hogy nincs érdeklődő, esetleg kap pár csillámf@szlámás privit, észbekap..vagy nem. De egy ~2ks VGA esetén én biztos nem állok neki írogatni..van bőven kínálat.
Vigneau
~10 éves motyó, ezért írtam, amit. Nyilván megegyezés kérdése..persze értem az álláspontotokat, magam is szeretem a részletes leírást, de ha nem, akkor fentiekben taglalt módszer..Tegye fel a kezét, aki utál esőben dolgozni, alvás helyett ;p
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz radi8tor #5534 üzenetére
550/520nál gyorsabb? Az már csalás kategória kb
Speckók alapján amúgy az ADATA 550/505..kb. uaz..
Mondjuk nem tudom, milyen vezérlővel szereltek ezek.Szerk.: az ADATA Sandforce..szóval csalóka az írás..
Kingston passz., katasztrófa a munkahelyi nettempó..
No, csak meglett..ez is SandForce (LSI 2241)..mind1.De szerintem a lényeg úgysem ez..ár/gari/kapacitás...
Én azon vagyok, hogy 256ra váltsak, nem kell csúcs..
Persze jó a maxMB/s értéket bámulni 1x, de ennyi ;pVigneau
Persze, kéz alól..de szvsz ha más nincs, jó az új is..
Végülis a különbözet nem olyan sok ezen a szinten..
Nekem jobban fájna, hogy ennyiért 256G/2.5" is van..[ Szerkesztve ]
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Dehogy kell.nem is ajánlott feltétlenül. 40-45°C teljesen jó, ha nagyon lehűtik őket, az sem egészséges..hőtágulásra méretezett csapágyak, stb..valahol olvastam ilyen tartóstesztről, ahol a hűtőházban üzemelő vinyók hamar lehaltak, de nem ma volt..én személy szerint 50°Cig nyugodt vagyok..nincs is direkt hűtés a vinyóimnál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest